Vicon verrast met FastBaler

De derde non stop rondebalenpers komt van Vicon. Met een voorperskamer en een verticale wikkelaar.

Deel dit topic

Reacties

trean
erik9831
Ik hoop dat dit enkel maar een voorbeeld pers is, die ze gebruiken in het filmpje ... Want anders ziet het er enorm slecht gebouwd uit.

Alles rammelt bijna uit elkaar.
hobbyboer
@erik9831 Valt mee toch? Alleen de kappen bewegen wat. Ik denk dat ze er even snel een paar stukken blik omheen gezet hebben en dat het op de seriemodellen een kunstof kap wordt.
mike_v
Prototype @erik9831?

Wat een ongelijk perceel dat eerste ...
Fendt__power
Wie heeft er dan de tweede ik weet dat krone 1 heeft
jehan
Voor kamer wel of niet 90 % van het persen ligt aan hoe zijn de wiersen .goede wiersen of slechte daar zit qua tijd van het persen nogal verschil in
fendt-vario
Keer op apeland persen en Zeg maar vaarwel tegen je wikkelaar!
dutchman
Wel mooi kompackt in verglijk met die van krone.
worteljcb
Die jd rammelt harder dan de pers..
mike_v
Lely heeft ook een Non-stop ronde balenpers @Fendt__power.
erik9831
@hobbyboer Rond de 0.28 seconden vind ik het toch wel vrij hard dat hij beweegt. De speling die er ontstaat is echt opvallend veel vind ik.

@mike_v Laat ons hopen dat het een prototype is, maar wel spijtig dan dat het zo voorgesteld word met zoveel rammelende zijwanden. Ik zou het nu al niet meer vertrouwen, ook al is Vicon een goed merk. Het perceel is inderdaad niet echt wat het moet zijn. Maar zo zijn er wel meer te vinden denk ik.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
4