Illustratie van:

Ford 3600 - Hefbrug probleem

Beste,
onlangs een Ford 3600 bwj 81 gekocht.Hefarmen gingen te traag in werking,na tijdje draaien iets beter!Olie eraf gedaan ,via ontkoppelde leiding onderaan,want de aflaatstop is aangelast ??
Dus de tractor op laag toerental en olie laten wegpompen.
Nu nieuwe transmissie olie opgedaan,tot aan overloopstopsel,helaas nu werkt de hydroliek niet meer!!?
Kan er me iemand verder helpen? Het is de bedoeling de trekker te restoreren,dus tips waar ik werkplaatsboek ook welkom.
Dank bij voorbaat!!
Groetjes
jef

Deel dit topic

Reacties

Broucky3
Hebje de oliefilter(s) vervangen?
ValtraStisch
Je hebt lucht in de zuigleiding naar de pomp.
dat komt door:
a. luchtintreding als gevolg van leiding loshalen.
er wordt lucht aangezogen door een lekke afdichting.
of er zit lucht in de leiding die als gevolg van versleten pomp niet wordt aan gezogen.
Als je een plunjerpomp bij de motor hebt dan is dat de oorzaak
die zuigen als gevolg van lucht slecht aan.

b. olie in verkeerde deel van achterbrug gegooid.
de 3600 heeft apart transmissie en achterbrug deel.
ford5000
Je moet de hydrauliek/achterbrug bijvullen via het vulpunt rechts bovenop de achterbrug, net achter de stoel.
Je hebt nu waarschijnlijk alleen de versnellingsbak gevuld.
De 3600 heeft zoals hierboven genoemd een gescheiden versnellingsbak en achterbrug.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!