International 644 - Onderdelen

Hallo, ik was vandaag op mijn stage, en ik moest met de fiets draadloze bougies ophalen bij een automaterialen winkel. Ze hadden deze niet, dus stuurden ze mij naar een andere winkel. Nu is mijn vraag, waar kan ik deze bestellen? ik heb vandaag al 10 km gefietst, maar kon niks vinden.

Groeten Kohneknack
kohneknack

Reacties

boegie
Leuke stageopdrachten zijn dat 😛
hakkert6
Dan zul eerst een keer om de wereld moeten fietsen voordat je die vindt.
case-jannes
Moest je bougies halen voor een 644?
Je kunt kramp of granit-parts eens een bericht sturen met de vraag of ze die hebben/kunnen bestellen maar ik geef je een kleine kans
case-jannes
Vergeet niet een doosje bougie vonkjes mee te bestellen 😉
kohneknack
@case-jannes nee, ik kreeg er voor 5 euro extra ook polini bougievonkjes bij. Ze zeiden het er speciaal bij, zodat de trekker langer mee kan.
erik9831
Ben vandaag ook voor een zekeringkast langs geweest bij een meubelwinkel ... Maar daar hadden ze die ook niet liggen en hebben ze mij ook doorgestuurd naar ergens anders.
case-inter
Zou eens een inter dealer proberen, die kunnen je ook vertellen wat voor maat gat je in het motorblok moet boren en welke draad je erin moet tappen.
3130ls
@kohneknack je maak toch wel een grapje zeker he?of zijn de bougievonkjes echt op?
Ja daar kan ik aan kome moet ik aleen het draad soort weten zijn namelijk 2soorts in m10x1,5of m16x1,5
Heb veder nog wat 2ehands onderdelen ligen
brauheist
Bestellen moet je aan je baas overlaten... maandag gelijk 4 gaten in het blok boren heb je dat vast gedaan!!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!