John Deere 3050 - Lampen

Hallo, bij onze John Deere werken de volgende lampen niet: Dimlicht, Groot licht, Instumentenverlichting en de achterlichten niet. Ik heb al gemeten er komt geen 12v op de zekeringen in het dashboard te staan. Heeft iemand hier een schema van dat ik kan achterhalen hoe dit komt? Alvast bedankt!

Deel dit topic

Jalbers

Reacties

john deere 8360r
Heb je al op google gekeken? Daar heb je misschien kans je er iets over vind. Heb je iets aan de trekker gedaan voor dat de lampen het niet meer deden?
Aangezien al je verlichting niet werkt, en de rest blijkbaar wel want daar hoor ik je niet over, zou ik het eens gaan zoeken in je contactslot.
mdoornekamp
Heb je het plaatje waar de zekeringen op zitten er al uit gehad? Soms moet deze vervangen worden. SG II cabines zijn elctrisch zwak. 😞
hert
Moet je je contactslot vervangen wij hadden precies hetzelfde
GdenOtter
Beginnen met de zekeringenlijst als dat niet helpt zou ik de printplaten er even uithalen en controleren en evt de contacten opnieuw solderen
Jalbers
Heb de zekeringenplaat eruit gehad die kijkt helemaal goed. Zat zelf ook al aan het contactslot te denken. Is dat iets wat makkelijk te vervangen is?
GdenOtter
Da is wel te doen kun je vanaf de onderkant bij 2 boutjes aan onderkant tussen de pedalen en 2 in het dashboard dan kan die kap weg en zo kun je bij je contactslot
Wimsumar
Beste Jalbers:
Quote @Jalbers:
contactslot

Hoe het bij zo'n John Deere-3050 zit weet ik niet, maar 'niet zelden' gaat de stroom voor verlichting niet door het contactslot.
stefaanp
Contact slot kapot want alle lichten elektriciteit gaat door het contactslot
atlaspower
Contactslot, of draadje los naar/vanaf het contact slot, dat zou ik eerst even bekijken alvorens een nieuwe te kopen
ErDee
@Wimsumar en toch loopt naar mijn weten bij bijna elke oudere trekker alles via het contactslot
old man jose
@Wimsumar
Het valt mee ze zijn bijna niet eigenwijs. brr
JD3010
@old man jose De verlichting wordt mbv. het contactslot aangezet.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!