Fiat 450 - GEZOCHT! Koppelingsplaat fiat 450

Hallo,

ik ben samen met mijn broer een fiat aan het opknappen. nou was de koppelingsplaat versleten, dus hebben we deze eruit gehaald. maar nu hij er eenmaal uit is kunnen wij geen zelfde plaat vinden. als je gaat zoeken op het internet zijn alle fiat 450 platen 280mm diameter. maar onze plaat is 250mm in diameter. er zit een gat van 40x35mm in het hart met 14 splines. als er iemand weet waar je aan zo`n plaat kan komen of als iemand nog een goede heeft liggen hoor ik het graag. het mag ook een plaat zijn met centerblokken.

met vriendelijke groet,

Thomas

Deel dit topic

thomasvw13

Reacties

Fendttrisixfan
Gewoon zelf maken... is vaak nog het goedkoopste ook
fiatfan
Peter van de Ree, rem- en frictietechniek in waardenburg heeft alle mogelijke maten op voorraad liggen, en desnoods kan hij hem repareren. Maar een onmogelijke plaat vor mijn 250 had hij gewoon 3 stuks van liggen...
Michael G
Ik heb er nog eentje van een 415, weet ik zo nie of da de zelfde is.. Kan je voor weinig hebben!
gerhardleusink
Rekos almelo of vecoma.lemelerveld
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!