Van de Laar tegen de begrenzer aan

Probleemloos is Fried van de Laar met zijn zoons de eerste proef van de Dakar 2015 doorgekomen. Met de 26ste tijd, op minder dan een kwartier achter etappewinnaar Hans Stacey, was de Brabander dik tevreden. ?Het ging wel verrekte hard. We hebben de hele tijd tegen de begrenzer aan gereden.? De trucks mogen maximaal 140 kilometer per uur rijden.
Iets na twee uur ?s middags lokale tijd begon truck #533 aan de 175 kilometer proef, om een uur en drie kwartier later weer uit te klokken. De snelle piste lag Van de Laar goed. ?Het ging lekker. Het was een mooie rit om mee te beginnen. De piste lag er ook goed bij.?
Qua navigatie was het nog niet echt moeilijk, wat zoon Ben de gelegenheid gaf om te wennen en te leren. ?Hij heeft het goed gedaan op zijn eerste dag als navigator. Fouten maken kon eigenlijk niet. Zo kon hij mooi wennen aan de notes in het roadbook en leren inzien wat ze bedoelen.?
Dat kan morgen wel eens heel handig zijn, want de tweede etappe loopt voor de trucks over een ander parkoers dan voor de motoren en auto?s, dus is er minder referentie van sporen.

Reacties

orangpower
140 knallen met een truck moet te gek zijn denk ik, verder echt mooie prestatie
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC