Fendt 610 orbitrol gevraagd

Ik zoek voor een fendt 610s een compleet orbitrol van een slooptrekker. Wellicht passen orbitrol van andere modellen ook? Ik heb eventueel ook interessen in een slooptrekker. Alles aanbieden

Groet Bart van Wee

Deel dit topic

Reacties

fendtinterfan
kramp.com/shop-nl/nl/…

halvewerk.nl/Webwinkel-Product-87758943/…

wat mankeert de orbitrol?
ik weet niet hoeveel cc er nu op zit dit zul je even moeten kijken. nieuw is niet eens zo heel duur.

die danfoss zal wel aan de hoge kant zitten kwa prijs.

als de orbitrol lekt kun je er ook nieuwe dichtingen in zetten.
bart-van-wee
Op kramp zaten die van danfoss allemaal rond de 700/800 euro. De keerring aan de binnenkant van het orbitrol is lek, olie komt door het stuurhuis omhoog. Volgens de lmb kon je daar beter niet aan beginnen om een orbitrol los te halen omdat er een hele grote kans was dat hij compleet anders zou sturen.
sijtzev
Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn fendt. Op het serienummer van de trekker kun je de afdichtset voor deze orbitrol nog bestellen. Hier zit ook de keering bij voor de bovenkant bij het stuurhuis. Deze afdichtset kost rond de 100 euro. Als je een avondje aan het puzzelen gaat met deze o ringetjes heb je hem weer dicht en werkend. Maar onthoud heeeel goed hoe je hem uit elkaar haalt! Mechanisatie bedrijven weten zelf ook niet hoe het moet, daarom zeggen zij ook altijd dat je beter een nieuwe kunt bestellen.
bart-van-wee
Ze vertelde mij 80-90% kans dat het fout gaat. ik wilde het zelf ook wel proberen voor die 20% kans. (waarschijnlijk meer als je heel precies werkt en de tijd neemt) ik denk dat ik dan toch een setje afdichtingen en keerringen bestel. groet Bart
favorit10s
@bart-van-wee bij van Kesteren in ederveen heeft heel lang een 610s sloper gestaan misschien dat daar nog wat op zit
Arrie94
Die staat er al een heel poosje ja: jvankesteren.nl/p/fendt/
fendtfavorit10s
Heb nog wel een en ander

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (bart-van-wee). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
2