John Deere 2140 - differentieel vast.

Hallo,

Na het vervangen van het wiel lager en het terugplaatsen van de trompet staat mijn differentieel vast. Voor die tijd had ik hier nooit last van. Heeft iemand een idee hoe dit kan? Moet ik de trompet er weer afhalen?
Bij voorbaat dank.
Freekert

Reacties

jd user
Dan is het veertje eraf gesprongen ,of je hebt de stang niet goed teruggezet.Hij moet omhoog komen ,als je de rem ingetrapt hebt.Anders komt hij ook niet omhoog.
JD3010
@jd user Het is een 2140 hé.
jd user
@jd3010,
Ik gebruik het differentieel nooit.Meestal als je dat wel gebruikt ,breekt de pleuris uit in je versnellingsbak.Ik heb ooit een landini gehad waarbij driekwart van de tandwielen afgebrokkeld was.

En bij mijn 2040 werkt ie niet meer ,omdat ik hem eruit gesloopt heb.Waarom?.....omdat ik steeds met mn voet ertegen aan zat.

Helaas heb ik geen 2140 meer.Ik heb hem ingeruild ,omdat ik een vierwielaandrijving nodig had.Achteraf spijt,want er was bijna nooit wat mee.
JD3010
@jd user Wat voor cabine zit er dan op die 2040? Ik heb er nooit last bij mijn 2850.

Wat heb je nu dan ipv. die 2140.
jd user
@jd3010,

SG2 cabine.De 2140 had een VCE cabine.
Ik heb nu een fendt 310 LSA .Maar deze is ook goed hoor.Vind alleen de cabine rumoerig bij werkzaamheden boven de 1800 toeren.En deze differentieel zit er nog.
deeremeneer
Al gemaakt?
Freekert
@deeremeneer Ja, gelukkig wel. Gedaan door differentieel los te maken, toen sprong die eruit. Differentieel gebruikte we toch nooit. Beetje simpel, maar hadden weinig zin om in de achterbrug te gaan kijken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!