Fendt 106 LS - raamrubbers

Beste mede tf'rs

Bij het opknappen van mijn 106ls (foto zie account) zijn mijn raamrubbers veel versleten heeft iemand hier ervaring mee? Nieuw origineel fendt kosten ze rond de 120 euro per stuk (1meer als de andere) kun je die ook ergens anders bestellen of zijn er nog ideeën.

Ik hoor het graag,

Mvg matthew

Deel dit topic

matzzz

Reacties

albert-fendt
Is dat H rubber met zon pees? Zo ja, kun je dat bij kramp bestellen, is ook wel prijzig, bij mijn 106 had ik een peco cabine op, daar zat dat H rubber ook in.
matzzz
@albert-fendt
Nee zoon rubber is het niet het is een apart iets kramp heeft het niet, heb daar namelijk al mee gemaild met foto's en al helaas
TomH
technirub.nl/

Daar hebben ze passend rubber voor je. 😉
matzzz
@TomH

Hebben ze ze daar precies in de maat en vorm die ik moet hebben?
TomH
Ja. Daar heb ik ook mijn rubbers toen gehaald ook de sluit rubbers. Die van kramp zijn te groot, zij hebben er kleinere voor. Ik ben er toen naar toe geweest en je word er keurig geholpen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!