Zonde van die mooie foto's?

Van de week heb ik een avond lang gekeken naar foto,s waar nooit reactie,s op geweest zijn, en daar zitten prachtige trekkers en foto,s bij. Vond het raar dat er geen enkele reactie bij stond en soms vind ik dat jammer voor de gene die ze geplaatst heeft. Dan heb ik het niet over mijn eigen foto's. Ook ik zelf zie niet alles. Ben benieuwd hoe jullie er over denken
a3vandiejen

Reacties

bietje
Wat maakt het nou uit dat er niemand op reageert. Waarom zou dat dan weer zonde van de foto's zijn...
Boemrang
Dan krijg je nog wat te doen als je op elke foto moet gaan reageren....
Tussen door wil ik nog wel iets anders doen... 😄
claasfan
Het is niet zonde als er geen reactie bj staat
mike_v
Ligt zeer veel aan de tijd en dag waarop je hem plaatst. Plaats je hem 's morgens, dan is de kans groot dat hij tegen de avond al weg is van de startpagina, voordat veel personen hem hebben zien staan bij de 'nieuwste foto's'. plaats je dezelfde foto tusse 17 en 21u, dan zal je waarschijnlijk veel meer interactie krijgen.
Tinus
@siebenga Heeft hier inderdaad al een mooi topic voor geopend. Goed om weer eens onder de aandacht te brengen: tractorfan.nl/topic/18701/
a3vandiejen
Dit heb ik dus ook gemist, kan ik eens gaan kijken welke ik nog een keer wil laten zien. En vind het zeker niet zonde van de foto,s , maar voor die genen wie de foto gemaakt heeft. Misschien een ongelukkige titel gekozen.
erik9831
Zo zijn er ook heel veel mooie foto's die toppers krijgen en andere zeer mooie foto's geen enkele topper.

Dit is identiek hetzelfde eigenlijk als jou vraag.

Maar wat mij nog meer stoort ... Er staan regelmatig foto's op TF, die gemaakt geweest zijn op evenementen. Blijkt dat hier dan een zeer grote groep van TF'ers aanwezig geweest was, alleen waren al deze TF'ers te lui om hier een punt van te maken op de TF-agenda. Het eerste wat ik mij zo meteen kan voor de geest halen ... De Joskin opendeurdagen.
walker1
Je kan altijd onder de foto's op de hoofdpagina op de knop "alle foto's van de afgelopen 24 uur" klikken.
Maar het is inderdaad wel eens irritant als foto's al weer snel uit beeld zijn. Ik vind het vooral jammer als iemand veel min of meer dezelfde foto's tegelijk plaatst en daardoor dus andere foto's naar beneden drukt. Lid marion5900 vind ik bv wel eens irritant, die plaatst hier soms complete dealervoorraden van Amerikaanse bedrijven. Vaak ook nog meerdere foto's van dezelfde trekker. Als zo iemand er even voor gaat zitten en 40, 50 foto's tegelijk upload, dan drukt die dus alle foto's op de hoofdpagina meteen weg.
Adri-JD850
Ga er maar vanuit dat bij de foto's waar geen reactie op is gekomen deze zo mooi waren dat degene die ze bekeek sprakeloos waren van de schoonheid hiervan laat staan dat er iets geschreven kon worden.
Loeideutz
@Adri-JD850 Inderdaad, zo is het helemaal. Heel juist uitgedrukt. Ik kan gewoon niet uit mijn woorden komen, laat staan dat ik weet wat voor opmerking ik nu weer moet schrijven.
Ontopic, als ik 4 of meer foto's zie staan, achter elkaar van dezelfde combinatie in een iets andere hoek genomen, dan haak ik af. Ik zou op dat moment zelfs een minnetje willen geven aan de plaatser.
gkgerbengk
@Loeideutz Eerder was het altijd zo dat als je maar vaak genoeg snel op de topperknop drukte dat er een - verscheen. 😛
Boemrang
Quote @walker1:
Ik vind het vooral jammer als iemand veel min of meer dezelfde foto's tegelijk plaatst en daardoor dus andere foto's naar beneden drukt.

Hier heb je wel en zeer goed en sterk punt....
Vijf foto's per persoon per dag zou ook voldoende zijn....
Misschien @Tinus hier eens iets voor uit dokteren....
GerbertXL
Het zou helpen als je een stel foto's fatsoenlijk bij elkaar in 1 topic kunt posten.
Siebenga
@Loeideutz ik struikel ik al zo lang over als tractorfan bestaat, en ook hele tijd geprobeerd dit te verbeteren........ zou zeggen wen er maar aan 😞

Dit topic er eens voor aangemaakt

tractorfan.nl/topic/25399/
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!