Case International 745 XL - compleet spuiten (Recensies)

Ik wil mijn case (745 xl ) compleet laten spuiten op de velgen na.
nou is mijn vraag: kennen jullie een goede spuiter omgeving hardenberg of net in duitsland?
en wat gaat dat kosten volgens jullie?

ps LMB is geen optie
Rdeweerd

Reacties

Ritchie
Autoschadebedrijf, dat zijn normaal gesproken echte vakmensen 😉
bunny bunn
Autoschade jan masman was na die tijd niks meer van de zien en spuitwerk zeer strak
Rdeweerd
@bunny bunn kijk daar kan ik wat mee danku
bunny bunn
Heb het wel over een bestelbus he maar een trekker moet vast ook geen probleem zijn dan

probeer anders kooiker carrosserie en spuiterij in rouveen als je een indruk wilt hebben van wat zij spuiten google dan maar eens luinstra nieuwleusen ( of bronbemaling) en alles is (bijna) door hun gespoten

kooikerbv.nl/grondverzetmachines.html/
deeremeneer
@Boemrang Ik verzoek je vriendelijk om alsjeblieft eens op te houden met steeds weer deze discussies aan te gaan. De beste man stelt een doodnormale vraag niet meer en niet minder. Weet jij geen goede spuiter bij hem in de buurt dan is er geen enkele reden om te reageren. Je vind dat jij geen topics verziekt, ik zie dat toch anders. Je vind dat mensen niet op jou hoeven te reageren maar zelf meen je op alles te moeten reageren blijkbaar. Ik begin de indruk te krijgen dat je niet reageert om iemand te helpen of tf beter te maken maar dat je er plezier in lijkt te hebben de in jouw ogen verkeerde topics te verzieken.
SJB533
@deeremeneer
Sta volledig achter jouw reactie.Quote @Sanderrr:
Hij vraagt toch naar persoonlijke ervaringen? Dat is dus iets wat je niet zomaar op google kan vinden. En ook, als je niks beters te zeggen hebt dan reageer je maar gewoon helemaal niet ipv. andermans topic te verzieken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!