Illustratie van:

Ferguson FE 35 - dubbellucht vraag !

Hallo
ik heb zelf achter 12.4 28 wielen en kan 12.4 32 dubbellucht kopen, past dat ? zo nee, valt dat passend te maken? heb zelf een hoog profiel en de dubbellucht is al wat afgesleten dus zou misschien kwa hoogte overeen komen, gaat niet om de werking, maar voor het dikke uiterlijk 😉
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

martijn1998
Nee. Gaan je steekassen niet fijn vinden. Je dubbellucht is dan hoger als je normale banden en dat gaat niet goed. Andersom kan wel.
Loeideutz
In theorie kun je langs een nagelnieuwe 12.4r28 band een helemaal kale 12.4r32. Het 10 centimeter hoge verschil,tussen de banden wordt dan teniet gedaan door het verschil in profiel. Als je de dubbellucht band wat minder hard oppompt, rijdt dat ook nog redelijk.
In de praktijk: niet doen, wordt het niet, gaat wringen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson FE 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1