Illustratie van:

Fiat 850 - olie vervangen

Hallo,

Ik wil de olie op mijn fiat verversen. Ik weet dat je
de achterbrug moet je peilen met de peilstok die je los moet draaien (bout net voor de stoel) . Maar klopt het dat je de versnellingbak moet peilen met een bout die aan de zijkant zit bij de koppeling? En dat je die kan vullen door de bout die schuin onder het stuurhuis zit?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste ReneWelten: In onderstaande link alle informatie over olie, verversingstermijnen, vulplaatsen, peilplaatsen, filters, smeerpunten en nog veel meer over de FIAT/SOMECA-850.
Bovendien in een taal, die als je het begrijpt, dat je de gegevens nooit weer vergeet. 😄

[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]
renewelten
Kijk daar heb ik wat aan! Super bedankt!:)
fiatfan
@renewelten achterbrug idd via peilstok, ook vullen, en onder aftappen. versnellingsbak peilen door plug links net onder koppelingspedaal. bijvullen bij zeskantdop bovenop, rechts van het pedaal. (eigenlijk een eindje voor de achterbrug peildop.)
zorg wel voor flinke bakken!! (versn.bal 16 ltr, achterbrug 35 ltr bij 2wd)
fiatfan
Bout schuin onder stuurhuis is vuldop van stuurhuis. dat merk je vanzelf want daar gaat geen 16 ltr in...
renewelten
Dankjewel voor de snelle reactie! Daar kan ik wat mee

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
6