Illustratie van:

Massey Ferguson 3065 - Oliekeerringen vervangen vooras

Heeft er iemand ervaring met het vervangen van de oliekeerringen op een MF 3065 vooras? Is dit zelf te doen, zo ja, welke stappen volg je hiervoor. Na 12 000 uur mogen ze eens vervangen zijn, begint te lekken. Zie ook bijgevoegde foto's.


Deel dit topic

Reacties

David Bakker
Ik heb wel een aantal keren een oliekeering vervangen nummer 10 hier op de tekening en een andere ook nog ,
als je de eindvertraging compleet verwijderd door de fusee pennen er ui te trekken kun je de steekassen er zo uit trekken . als je een beetje handig bent kun je dat wel .
Bakker S
Iemand die ik ken was verleden week met een 3085 vooras aantal sleutelen. Hij had zeeer veel moeite met nr 4 t/m 8. Hij zette de brander erop. Na 2 dagen had hij hem eraf nr.36. Trekker heeft meer dan 13000 uur. Je kunt het altijd proberen....
David Bakker
Ja de fusee pennen kunnen vast zitten . ik heb een zelf gemaakte fusee trekker mogen gebruiken van de dealer .
mfrijder
Als je de juiste gereedschappen niet hebt kun je er beter niet aan beginnen!
Wim3065
Dus een fusee trekker is nodig? En wat nog van juiste gereedschappen? Best een fuseetrekker met hydraulische cilinder (10-15T?) waarschijnlijk? @mfrijder @David Bakker
mfrijder
Welke keerring moet vervangen worden?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3065 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
15