Illustratie van:

Case International 4230XL - Hydraulisch systheem ontluchten ihc 4230

Vraag voor mn buurman!
Hun hebben het hele hydraulisch systheem de olie afgelaten en nieuwe erop gedaan nu krijgen ze hem niet meer ontlucht schijnbaar..
Is er een speciaale manier om dit type trekker te kunnen ontluchten of is dit gewoon de pers leiding aan de pomp loshalen olie opvangen tot er volop olie komt en dan weer vast draaien of is er toch wat meer voor nodig? graag jullie bevindingen.. alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

casejxu
Zorgen dat het olie peil tot boven aan op peil is. zit een schot in de bak met een over pomp pomp
Interpower
Okeej dus tot max. volschudden voor je gaat starten
casejxu
@Interpower ja je peil nl het achterste gedeelte en t voorste haalt de pomp zijn olie uit. Als je dat noet goed doe heb je zo weer een pomp stuk
mherijgers
Onder het filter zit een leiding. Die zet je paar slagen los. Starten. Als je dan met het stuur kunt draaien is de lucht eruit. Leiding terug vast. En klaar

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 4230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2