Kubota B7000 - Aftekas reviesie

Hallo,....

Ik ben met de reviesie bezig van mijn Kubota B7000. Aangezien ik ziek ben geweest en mijn aftekas reviesie een poos stil heeft gelegen weet ik niet meer in welke volgorde de lager/ ringen er in moeten. Wellicht is er iemand die een tekening heeft van de revisie van dit onderdeel. Hopend dat er iemand is die mij kan en wil helpen.

Vriendelijke groet Willem.

Email. w.h.m@live.nl
willem-disign

Reacties

Patrick 2020
En dit is nu net de reden dat ik altijd foto's maak tijdens reparatie/restauratie. Dan weet ik voor mezelf wat ik gedaan heb en hoe iets in elkaar zat. Ook kan ik eventueel anderen die dezelfde problemen hebben met hun trekker verder helpen met de foto's. Ik kan je helaas niet verder helpen met jouw Kubota, maar het is een tip voor de volgende keer. 😄
Wimsumar
Beste Willem Disign:

Op de websit Kubotbooks.com ( kubotabooks.com/ ) staan downloadbare gebruikershandleidingen/onderdelenboeken

o.a.:
Kubota 7100 (Ik denk vergelijkbaar met jouw B-7000)

kubotabooks.com/AutoIndex/index.php/…

Alle Kubota "parts manuals':

kubotabooks.com/AutoIndex/index.php/…

Alle Kubota "owners manuals":

kubotabooks.com/AutoIndex/index.php/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!