Illustratie van:

Fiat 110-90 - Originele stickers en embleems

Is er hier iemand die mij kan vertellen of het nog steeds mogelijk is om de orginele cabinestickers en motorkap emblemen te kunnen kopen.. Dit ivm restauratie projekt van mijn new holland 110-90.
Ik wil mijn trekker graag terug brengen in de orginele fiat zoals men hem kocht toen hij uitgebracht is.
Bij voorbaat dank.

Deel dit topic

Reacties

fendtkubotab1600
Ik zou zeggen laat nieuwe na maken . Voor de originelen (als die er nog zijn) betaal je je eigen scheel. Zo verdomd duur. Ik heb ze zelf van mijn 90-90 hier in het dorp na laten maken voor op de motorkap was 60 euro kwijt . En die mensen kunnen het zo goed na maken dat niemand ziet dat het niet de originelen zijn.
Siebenga
Volgen mij kan je op internet alle onderdelen los wel kopen zodat je nieuw zelf in elkaar kan zetten 😄 google eens op fiatagri parts
jouwstra
Het gaat mij vooral om het typenummer op de zijschermen van de motor. Stickers namaken zal wel gaan maar er zijn toch ook mensen die hun trekkers opknappen enzo vandaar de vraag. Meer info is altijd welkom, alvast bedankt.
Bakker S
Ik kan morgen wel ff vragen bij de dealer.
DANOONTJE POWERR
Frontembleem heeft Koop van der Wal, maar een bruine kost 3 keer zoveel als een blauwe...

koopvanderwalparts.com/badge-fiat-110-90-front-gri…

koopvanderwalparts.com/badge-fiat-90-s-grill.html/

Stickers hebben ze ook wel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 110-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
15