Illustratie van:

Case International 1056 XL - Dieseltank openmaken?

Hallo,
Ik heb laatst een 1056 gekocht en deze had een tijdje stil gestaan, dus er zit troep in mijn Dieseltank, ik heb deze omgespoeld alleen kwam ik er achter dat het gaasje voor mijn aanzuigleiding niet meer goed zit (is waarschijnlijk al eens mee geklooid dus).

Weet iemand of je de Dieseltank open kan halen, het zijn namelijk 2 helften (met een beetje kit ertussen) die (waarschijnlijk?)aan elkaar zijn gepuntlast,

Mvg Rijk

Deel dit topic

Reacties

IH214d
Niet doen, filter voor aanzuigleiding kan via de vulopening naar buiten. Eventueel een leidingfilter in de aanzuigleiding maken, maar kan ook wel zonder.

Gebeurt wel vaker dat ze er voor weggehaald worden.
mickheijboer
Geef niks gewoon goed schoonmaken dat filter is vaker kapot of gedeukt
rijkjd
@mickheijboer @IH214d Bedankt voor de reactie !
inter-Eric
Filtertje gewoon even slopen, dit filtertjee maakt meestal meer problemen dan dat het voorkomt
mickheijboer
Ik doe vaak met de compressor wat druk op het buisje zetten vaak wil hij dan terug open schieten en als er voldoende lucht door gaat zit het mij ook goed

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1056 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
7