Cramer pootmachine handleiding

Hallo allemaal,

Ik heb een Cramer patent pootmachine met recht hoekige bakken. Nu is er op het internet heel weinig informatie te vinden over deze machine, maar ook over Cramer zelf.
Mijn pootmachine wil ik graag restaureren en dan ook nieuwe stickers er op plakken. Ook lijkt het mij super als ik nog aan een handleiding kan komen van deze machine.

Kan iemand mij helpen om hier aan te komen?

Alvast bedank!

Len

Deel dit topic

Reacties

johndeere6506
Misschien kunnen ze je bij Wifo Anema verder helpen. Hun hebben enkele jaren terug Cramer overgenomen. wifo.nl/index.asp/?ObjectID=15&TaalID=1&t=Contact
d832
Cramer betaat nog steeds, ze zijn een paar jaar geleden gestopt met het produceren van pootmachines. Hier kunnen ze je vast verder helpen, zit vlak over de grens.

cramer.eu/home.html/
JD3010
@d832 Dat zit nu bij Wifo.
LG0enga
Bedank voor de reacties!
Ik ga contact opnemen met Wifo, kijken of die mij informatie kunnen geven.
LG0enga
Weet iemand misschien nog ergens een handleiding te vinden van deze cramer pootmachine?


WIFO en Cramer hebben geen handboeken meer. Op de machine zelf staat dat deze vroeger bij CEBECO te krijgen waren.

Alvast bedankt!

Len

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
9