Illustratie van:

Deutz D6006 - Rem

De linker rempedaal van onze Deutz 6006 kun je zonder enig weerstand te voelen intrappen, uiteraard remt hij niet. De veren nabij de het scharnierpunt aan het chassis houden de pedaal nog op zijn plaats.
Iemand een idee of in de trommel iets los zou kunnen zitten ? Ik zie zo niets richting de remtrommel. Alle tips zijn welkom voordat we aan de operatie beginnen. Wellicht zal hij toch uit elkaar moeten.

Deel dit topic

Reacties

ford3055
Gewoon even de trommel er af halen zie je het meteen.
old man jose
Ergens een verbindings pennetje verdwenen, voering opstellen, voering weg, stelinrichting losgelopen enz enz.

Suc 6
Fendt926Driver
Een 60 06 heeft toch een apparte remtrommel?
even seeger ring eraf en je pakt de trommel er in 5 seconde af. kun je er in kijken. misschien nog wel op te stellen
Marcello
Gisteren de remvoeringen vervangen en trommels goed schoongemaakt. De linkerpedaal bleef echter zonder enige weerstand in te drukken zonder dat de trekker remde. Bleek dat aan de onderkant van de rempedaal, overgang naar de as die doorheen het chassis gaat, een bout los te zijn die de pedaal borgt op die as. De bout was niet zichtbaar door gedroogd vet en modder. Nadat de bout was aangedraaid werkte alles weer voortreffelijk.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!