Illustratie van:

Case International 845 XL - Toerenteller 845 XLA

Goedemiddag,

We hebben problemen met de toerenteller van onze inter. Boven de 1500 toeren slaat de wijzer alle kanten op. Om te voorkomen dat de naald kapot slaat hebben we de toerentellerkabel maar los geschroef. Nu dacht ik dat de kabel versleten was, het kunststof geleideringetje was versleten. Dus we hebben de kabel vervangen, alleen heeft dit niet geholpen. De kabel loop mooi met flauwe bochten, dus daar zit het probleem niet in. Wie weet een mogelijke oplossing?

Bvd,

Mark.

Deel dit topic

Reacties

jo845xl
Een voorkomend probleem bij deze motoren zijn de kleine haakse overbrenging vooraan in het motorblok vanwaar de toerenteller kabel vertrekt .
hebbink
Toerenteller kabel aan de motor loshalen en kijken wat het kleine vierkantje doet als die boven de 1500 toeren komt.. Als die het goed doet, dus gewoon ronddraait ligt het probleem in de klok zelf.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
4