International 733 - Aftakas blijft niet in het werk

Hallo
Bij mijn 733 blijft de aftakas niet in het werk. Als ik mijn aftakas inschakel valt de hendel naar een paar minuten/seconden weer naar beneden. Nu blijft die in het werk doordat ik er een elastiekje aan doe.
Hoe kan het dat de hendel vanzelf weer terug valt. Heeft iemand misschien een tekening hoe het in elkaar zit?
Gielfendtpower

Reacties

SJB533
De voorkeuze? Dan is de arrereting versleten
Gielfendtpower
Hoe bedoel je de voorkeuze?
ErDee
Die kleinere hendel waar je de aftakas mee inschakeld klikt normaal in een inhammetje
Gielfendtpower
@ErDee ja deze valt elke keer weer naar beneden. Kan ik van de buitenkant bij de arreting, of moet de hele achterbrug open?
radium45
Denk dat het hendel zover naar buiten gebogen is dat hij die inham niet eens meer raakt.
marco steyr
@Gielfendtpower er zit een inham in de buitenkant van de achterbrug, daar valt de hendel in tijdens werk. Zoals gezegd is misschien de hendel verbogen oid waardoor hij niet meer in die inham valt.
case-5120
Plaatje waar de hendel van de aftakas langs loopt bijbuigen.
Gielfendtpower
@marco steyr oke, zal er eens naar kijken.
Je kan ook een waaier achter het achterste boutje doen van het plaatje.
Gielfendtpower
Heb even gekeken, maar het plaatje waar de hendel langs loopt is uitgesleten net zoals de hendel. Daarom wil niet goed in de inham vallen.
Niek123
@Gielfendtpower Hetzelfde hier met mijn 733, met elastiekje gaat het prima, bij mij is het volgens mij een beetje een combinatie van slijtage en hydrauliekslangen die er tegenaan zitten...

Hij valt bij mij trouwens niet binnen een paar seconden naar beneden maar na een half uur of een uur, waarschijnlijk rijdt ik dan net door een kuiltje of zo
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!