Fordson Major

Achterste afdichting van krukas,moet die ook een nacht
in olie liggen ?

Deel dit topic

Reacties

kramer
Ik neem aan dat je dit bedoeld.
old man jose
Je doet de keerring in de pasvorm en snijdt deze on 2,5 mm boven het metaal af.zorg dat de krukas nog een beetje los ligt dat is iets makkelijker om de bovenste helft te monteren, daarna de krukas aandraaien.
Landini 6500
@old man jose ja ,maar bij en verhaal over een Dexta
heb ik wel es gehoord dat de afdichting eerst in de olie moest,vandaar mijn vraag
old man jose
@Landini 6500
Het zal geen kwaad kunnen maar de lengte afknippen is zeker zo belangrijk, echt aan ieder uitende 1/2 tot 1 mm langer als het huis waar de afdichting in moet. Ik schreef hier voor 2,5 mm maar dat is te veel, monteren gaat ook bij aangedraaide krukas maar dat is wel moeilijker.
major6cil
Afdichting moet inderdaad een nachtje in de olie
jeroen-verhoeven
Ik moet nu ook de Keerringen vervangen van mijn major super 6 maar ik vraag me af of de dikte van mijn carter pakking ook een rol speelt. Ik heb er nu een kurk pakking bij maar die is dikker dan een papier pakking.de lengte die aangegeven wordt door Ford is 0.8 Mm aan elke kant maar is die maat voor kurk carterpakking of papier??

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2