Krone hark KS 6.21-6.81

Ik ben opzoek naar een nieuwe hark en de dealer in de buurt heeft er één staan, een Krone KS 6.21-6.81 uit 2003. De hark is veel gebruikt en je ziet dat hij met de rechter kant ergens tegen aan heeft gezeten tijdens het werk. Een aantal armen zijn hierdoor krom gegaan en daarna weer recht gebogen. Ik weet niet hoe de machine er van binnen uit ziet. Verder ziet hij er prima uit. Hij vraagt er 4200 ex voor. Wat zouden jullie doen als je dit verhaal leest, is de prijs reëel of te hoog?

Groet Sven

Deel dit topic

Reacties

marco2250
Ik zou er 3000 voor geven als je dan een keer wat hebt dan valt het mee
Wimsumar
Beste Sven Kraakman: Veel hangt er natuurlijk ook van af hoe afhankelijk jij bent van een hark. Kun je je het permiteren deze risicomachine te kopen of moet/wil je veel en vooral bedrijfszeker kunnen harken.
Sven Kraakman
@Wimsumar Ik doe niet veel bunders in een jaar, zo een 20 bunder. Ik kan het me permitteren om een risico machine te nemen. Maar als het echt niks is dan laat ik hem staan bij de dealer. Zijn jouw ervaring met krone goed?
Jasperfendt
Wij heeben ook zo hark, bevalt best. aleen onze is ouder is nog rood. Maar heeft jaren stil gestaan 😄

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (Sven Kraakman). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0