718 en 818 fendt

Wat is het verschil tussen een 718 en een 818 vario met tms

Deel dit topic

Reacties

walker1
Vermogen zal ongeveer hetzelfde zijn, maar de 800 serie is volgens zwaarder gebouwd. Er zullen vast nog wel meer verschillen zijn, maar dat kunnen de Fendt kenners wel vertellen.
julian2003
tractorfan.nl/topic/63049/
is bijna het zelfde topic
harald vrieling
Is al eerder gevraagd ja ma gewicht en grote ja
dlok
Ik vind de 718 eigenlijk wat te licht voor zijn vermogen. Kan het niet aan de grond brengen
walker1
Quote @dlok:
Ik vind de 718 eigenlijk wat te licht voor zijn vermogen. Kan het niet aan de grond brengen

Meestal is zoiets een gevalletje niet de juiste trekker voor de klus. Genoeg klussen waarbij de trekker niet zwaar hoeft te zijn maar waar wel aftakas vermogen nodig is. Voor zwaar trekwerk zal een zwaardere 818 beter geschikt zijn.
mdoornekamp
Volgens mij zijn het in basis dezelfde trekkers. Zelfde wielbasis, motor en bak. Waarschijnlijk wel wat detail verschillen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1