Filempjes op you tube zetten

Dag alemaal weet er iemand hoe ik een filempje op you tube moet zetten ?

Deel dit topic

Reacties

ZetorTwente
Heb je een google account? Dan druk je bij Youtube bovenin, op uploaden en de rest zie je vanzelf.
LandbouwLeistra
Gewoon naar youtube gaan daar kan je rechts boven drukke op inloggen dan staat er als je daar op drukt ook een nieuw account maken alst goed is en dan voer je alles in. Als je dan een account heb dan ga je weer naar youtube en dan zorg je dat je bent ingelogd en dan staat er recht boven in het blauw uploaden. Als je daar ben dan snap je het wel werkt een beetje hetzelfde als TF. Als je het niet snapt hoe je moet uploaden zeg t maar.
jdeutz6190
Oke bedankt
kerstrunner
En jaag eerst alles eens door de "speling tjekker",anders gaan ze op you tube "alemaal" zien hoe jij je "filempjes" plaatst!
jippe
JD 6125R
Dan moet je een google account aanmaken als je dat gedaan hebt ga je naar youtube en dan uploaden dan sleep je de video daarheen.
zenotrac1
Ik zit juist met het zelfde probleem ik kan mijn filmpje van windows movie maker niet op yt zetten
Zetor 3511
@zenotrac1 Die moet je eerst ook exporteren, niet alleen opslaan.
JD 6125R
@zenotrac1 dan moet je naar bestand film opslaan bij computer
LandbouwLeistra
Moet je nog ff renderen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0