Boete voor slechte banden (video)

Kwam dit filmpje tegen , weet niet zeker of het er nog niet op staat maar ik post het gewoon 😃.

Lachen hoe die reageert! 😛
Wel een belachelijke boete.
NHfan97

Reacties

Aardappelbanden haha blijft mooi
jippe
Godverdomme man 😃 😃
+1
walker1
Is er al vaker op geweest. hahaha wel mooi verhaal, die banden zijn goed, maar de verlichting is vies omdat de trekker langs de weg had gestaan vanwege een klapband.
Maar toch mankeert er eigenlijk weinig, de verlichting deed het gewoon, maar was door die bak slecht te zien. Bekeuring voor de banden zou ik aanvechten, ja ze zijn oud en er zitten droogtescheurtjes in, maar een trekker is niet apk plichtig en er zijn ook geen normen voor waar de banden aan moeten voldoen.
+1
-NEW-HOLLAND-
Die bekeuring gewoon niet betalen, ze komen je echt niet zomaar ophalen 😛
nhmonteur
@walker1 ooit wel eens van de wegenverkeerswet gehoord? daar staat wel degelijk in waar een trekker aan moet voldoen. En ook daarin staat geschreven dat banden niet uitgedroogd mogen zijn en er geen canvas zichtbaar mag zijn. Dus als een agent je aanhoud en er is een band heel slecht, dan mag hij daar wel degelijk een bekeuring voor geven.
Nick421
Voorbanden zijn aardappelbanden omdat je anders de aardappels kapot rijdt.

Dus als je met een band zonder profiel over een aardappel rijdt, blijft hij heel.
lukasbelarus
Jullie snappen toch ook wel dat hij gewoon stom lult om eronderuit te komen haha

mooie mees
walker1
Quote @-NEW-HOLLAND-:
Die bekeuring gewoon niet betalen, ze komen je echt niet zomaar ophalen

Ze hoeven je ook niet op te halen, ze doen wel een keer beslag leggen op je bankrekening 😄
Nick421
@lukasbelarus nee hehe, was ok ma sarcastisch
Vroem Vroem
Die verlichting is gewoon levensgevaarlijk zo! Als je met 80 daar met de auto ofvrachtwagen achteropkomt terwijl hij maximaal 30 rijdt zie je hem pas op het laatste moment. Moet je nagaan wat er gebeurd als er een bestuurder even niet op zit te letten. .. Met die oude banden weet je dat je een risico neemt als je de weg opgaat en je een keer met een kapotte band naast de weg komt te staan of een verkeerde agent tegenkomt. Gegokt en verloren!
Arrie94
Ja precies, lichten zijn snel schoon gemaakt, en dan lok je ook niks uit. Had hij dat voor elkaar gehad, had er niks aan de hand geweest. Nu vraag je er indirect wel om en dan is het gewoon pech dat ze een rondje om je trekker lopen. Die banden kunnen vast nog effe goed gaan, maar als je dat als burger ziet, geloof je dat ze ieder moment kunnen klappen, iets met imago en verantwoording. Blijft wel een heerlijk filmpje om te zien 😃
+1
Mooiste is nog dat hij eerst in zn hand spuugt en later meneer agent een hand geeft
MartinZaandam
Kereltje is nog gematst ook. Levensgevaarlijk om met slechte verlichting de weg op te gaan. Van trekkers heb ik weinig verstand, van wetgeving des te meer. Waar is dit kereltje mee gematst? geen legitimatie kunnen tonen; Bekeuring!, Afgeplatte driehoek niet meer reflecterend; bekeuring!, slechte verlichting; bekeuring!(heeft hij gehad).Als deze trekker niet van hem is, maar van een bedrijf en de bedrijfsleider/eigenaar weet hiervan, kan je hem opschrijven voor "doen pleger". (hij wist ervan, keek ernaar, maar deed niets) De hoogte van het geldbedrag voor een "doen pleger" is vele malen hoger dan de feitelijk bestuurder. Zo "bezint eer ge begint"
MF6465dynashift
Als je dit zo ziet is het helemaal niet zon gek idee om apk voor trekkers in te voeren
T202Valtra
Die agent zei dat hij zn zwaailicht aan moest doen. Ivm veiligheid op dat moment snap ik dat wel. Maar màg dat officieel wel als je helemaal niet breed bent?
Loeideutz
@T202Valtra Nee, een zwaailicht mag inderdaad pas als je breder bent als 2.60.
T202Valtra
@Loeideutz dat dacht ik dus al en dat had die agent erbij moeten zeggen
hoest
Die banden vallen wel mee maar welke idioot rijdt op zo'n weg in het donker met zo'n klein beetje licht
walker1
Zwaailamp is vooral als je breder bent dan 2,60, maar ik denk dat de gemiddelde agent liever heeft dat je die zwaailamp in een dergelijk geval wel aan zet en dan goed zichtbaar bent, dan dat je met alleen slecht zichtbare achterlichten rond rijd. Maar het is ook maar net wat voor agent je treft, als je er eentje treft die zijn quotum nog niet vol heeft en 's ochtend ruzie had met zijn vrouw, dan krijg je gewoon een bekeuring voor onnodig de zwaailamp aan hebben.
Daanfordje
Voorband is niet slecht.... Trekker is voor toch ongeremd en als ie klapt is t vroeg genoeg om m te vervangen... 😛
atlaspower
Gelijk van de weg halen en 1000 euro boete er achteraan, zulke lui verkloten het weer voor de rest Hij heeft stront mazzel dat er niks achterop gevlogen is.
NHfan97
@atlaspower Hoe gaat die jongen dan ooit nog een fatsoenlijke verlichting kunnen betale? hij heeft nu al geen rooie cent! 😛
atlaspower
@NHfan97 wie gaat de ziekenhuis kosten van je moeder betalen omdat die er achterop knalt ? zulke lui als deze gaan een dag later zo weer hetzelfde de weg op, gewoon een week de tijd geven om zijn trekker voor elkaar krijgen, en dan met het ding naar het bureau om de goed werkende trekker te laten zien, zoniet betaal maar weer
walker1
@atlaspower Als ik een topic lees, dan is het volgens de meeste TF'ers toch altijd diegene die er achter op knalt fout.

tractorfan.nl/topic/77792/
hert
@atlaspower hij heb er niks aan gedaan rijdt nu nog steeds over die weg ,pasgeleden was die weer aangehouden toen kreeg die er wel een voor de verlichting
Arrie94
Quote @atlaspower:
gelijk van de weg halen en 1000 euro boete er achteraan, zulke lui verkloten het weer voor de rest

Aanpakken die handel, en hem laten zorgen dat het binnen een week wel in orde is. Hoe goed je die jongen ook kent, of hoe hard hij ook werkt. Zeker na zijn lulverhaal over klapband, nog nooit lek geweest, 1,5 week geleden was het nog goed, trekker was schoon, maar door het stilstaan vies geworden enz. Iedereen ziet dit op tv, en dan kijkt iedereen weer afgrijzend naar die domme boeren die met oude rotte bende rond rijden en levensgevaarlijke situaties veroorzaken.
deutz-valtra-fan
@deutz-valtra-fan beun de beunhaas 😃
atlaspower
@walker1 Als jij verzuim om je lampen goed zichtbaar te laten zijn, en er knalt iemand achterop in het donker dan hoef je toch echt niet na te gaan denken wie de schuldige is hoop ik ???
NHfan97
@atlaspower Diegen die vanachter erop knalt is (volgensmij )altijd in fout. Ookal zou het in dat geval niet eerlijk zijn , zo gaat dat nu eenmaal met de wet.
Ik kan fout zijn.
atlaspower
@hert Aan de antwoorden die die geeft weet je al genoeg hoe de persoon in kwestie zijn mentaliteit is.
walker1
Quote @atlaspower:
@walker1 Als jij verzuim om je lampen goed zichtbaar te laten zijn, en er knalt iemand achterop in het donker dan hoef je toch echt niet na te gaan denken wie de schuldige is hoop ik ???

Het was dan ook een opmerking met enig sarcasme, lees dat topic even door waar ik naar verwees, dan snap je de opmerking wel 😄
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!