Case International 743 XL - zwaailamp steun en stroomkabel

Nu heb ik een 743XL maar er zit geen zwaailamp op . Nu heb ik gezien dat er wel een hele kabelboom boven in de cabine naar achteren loopt voor de werklampen achter . Maar loopt er ook standaard een kabel voor de Zwaailamp bij of moet ik die zelf door de cabine maken . En bij de knoppen voor de werklampen zit ook nog een gat vrij zit daar ook al een kabel/stekker voor de zwaailamp of moet ik die ook maken.
jan-broekate

Reacties

old man jose
Meten is weten. Als er 12 volt constant op staat kun je er veel mee, tenminste als je het kunt.
SJB533
Hallo Jan,

De kabelbomen lopen door de B-stijl, dacht ik. Ik zou uitzoeken welke kabels (genummerd of gekleurd) er in het dashboard uitkomen. En welke er vrij bovenin de cabine liggen. De bekabeling zou, indien hij er al ligt, bij het gat in de B-stijl uit moeten komen.


Wellicht biedt een werkplaatshandboek uitkomst met het vinden van de juiste kabels.
SJB533
Hier zit de zwaailamp in het gat.
jan-broekate
Ja heb een werkplaats handboek maar die laat alleen zien dat er een kabelboom loopt maar niet hoeveel kabels er in zit
DaanHaar
Bij kramp kun je een standaard steun bestellen die precies in het gat past boven in de cabine als bovenstaande foto. De kabel kun je zo achter de bekleding trekken tot onder de vloermat door naar het dashboard. Daar zitten wel gezekerde draden met 12volt en de schakelaar past idd in het vrije gat naast het contactslot.
tone29
@jan-broekate ut kostte me een middag maar heb zelf steunen gemaakt,draden gelegd, schakelaartje erin gebouwd maar dan ist ook klaar
bartjuh
Ik heb de knop naast de radio. Is nog dichterbij en stroom is er al.
(zat trouwens al zo)
jan-broekate
Ha oke ja wil de knop gewoon op de originele plek maken zo als in het handboek staat
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 743 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!