Illustratie van:

Zetor 2011 - contragewicht krukas

Hallo,
ik ben bezig met een motorrevisie aan een zetor 2011. Ik heb nu de zuigers, drijfstangen en de bussen gedemonteerd, maar het contragewicht aan de krukas vind ik te los zitten. Heeft iemand een tekening of uitleg waardoor ik erachter kan komen hoe deze gemonteerd zit? Ik hoop dit eigenlijk te kunnen maken zonder de krukas er uit te moeten halen.
bvd

Deel dit topic

Reacties

SLammers
Tussen de gewichten en krukas zitten twee bouten deze moet je los draaien er zitten borg plaatjes om de bouten. Het werk net anders dan je verwacht ik weet zo niet meer waar de draad in zit de gewichten of in de krukas
SLammers
Misschien dat ik er nog foto's van heb. Zal vanavond eens kijken
robvanbaars
@SLammers oke, ik zal vanavond nog eens kijken. Als je nog foto's hebt zie ik ze graag, Alvast bedankt
SLammers
Jammer genoeg heb ik van de krukas geen foto's gemaakt tijdens de motorrevisie. Als je onderdelen nodig hebt kun je die het beste rechtstreeks uit Tsjechië halen daar zijn ze meer als de helft goedkoper dan in Nederland.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 2011 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
4