Ihc deluxe sitz raadsel

Al jaren op zoek naar een originele stoel voor een cormick en ebay is deine beste freund om iets te vinden al moet je dan de portemonee flink openen ???? gisteren op de agriclassic bij een oud ijzerboer rondneusen en bam ihc deluxe sitz recht veur de neuse ???? thuis gekomen viel het mij op dat de stoel gifgroen van kleur is en de beugel achter de stoel is smaller als die van een ihc deluxe, voor de rest identiek, nu zag ik laatst een oude folder van de renault 56 en daar zat, leek het wel, ook zon stoel op.

Mijn vraag,

Zijn deze stoelen nog op meerdere trekkers gebruikt vroeger, met lichte aanpassingen ????

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Heb je er een foto van?
stevenb
...
maarten IHC 624
Is dit niet gewoon een bepaald merk stoel op mijn 624 zat namelijk een fritzmeijer stoel. lijkt mij kwestie van inkoop bij ihc. net als het spul van van ,bosch ,hella ,zf fritzmeijer, dieteg .baas ,m.a.n noem ze maar op.
Wimsumar
Beste Maarten IHC 624:
Quote @maarten IHC 624:
is dit niet gewoon een bepaald merk stoel

Klopt. Merk = SABLÉ.

@StevenB: OP Renault(56) zat een ander type/merk stoel. Dat is/was een degelijke paralellogramconstructie met een torsievering d.m.v. een rubberbalg.
DeutzD40L
Aha dus jij heb hem gekocht!, zat erook al naar te kijken leek mij ook een ihc deluxe stoel toe! 😛
stevenb
@DeutzD40L bent u ook naar assen geweest ???? rugleuning en zitkuip zijn identiek aan een cormick stoel ???? maar heb dit type stoel nog nooit op een ander merk gezien ????
DeutzD40L
@stevenb ja ik was gister in assen, ja behalve het frame bij mij loopt het wat uit een naar onder,
ramele
@stevenb

Kan ook op een Deutz hebben gezeten.
stevenb
@DeutzD40L Aha nou ik heb er 20 euro voor betaald, ik heb nog een origineel deluxe frame liggen dus als het moet kan ik er zo een bij maken,(ramele) op welk type deutz zou deze dan gezeten hebben ????

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
6