International 955 XL - stuur probleem

Goedemiddag Heren,

Ik heb bij mijn ihc 955 xl de orbitrol vervangen voor een nieuwe. ook de hydr olie pomp heb ik vernieuwd. nog wil deze slecht sturen. voor al bij weinig toeren.
Iemand nog een idee wat dit zou kunnen zijn ?
mf4360

Reacties

old man jose
Lucht in het systeem??
ErDee
Vanalles klakkeloos aan het vervangen geweest en een hoop geld weg aan het gooien? Testen en repareren heb je daar ook al eens van gehoord. Een orbitrol kun je testen en repareren. Oliepomp kun je ook testen. Ga altijd op onderzoek uit voordat je vanalles begint nieuw te kopen. Maar ik hoop dat je dat al gedaan hebt.

Vraag eens aan een andere 955 bezitter naar een foto en onderdeel nummer van de stuurcilinder. Als deze ooit vervangen is voor een te lichte kan ie ook zwaar sturen.
mf4360
@ErDee heel goed dat je dat weet beste kerel. Ik ben natuurlijk niet helemaal zot. vanalles getest en doorgemeten. ik stel deze vraag natuurlijk niet om een dom antwoord te krijgen.
mf4360
@old man jose nee ook dat niet. heel vreemd
ErDee
@mf4360 nou dankje, als je nou nog eens leest lees je iets heel hulpzaams.
Corne S
Manchet van stuurcilinder kapot? Waardoor die bij weinig oliebrengst de olie via de cilinder rondpompt?
inter-Eric
Er zit ergens een stroom verdeel klep tussen, kijk hier eens naar?
hakkert6
Aan de rechterzijde van de motor zit nog een regelventiel tussen de leidingen.
Het is mogelijk dat de veer hier binnen in defect of de slap geworden is.

Heb er nog wel een liggen afkomstig van een 1455.
Corne S
Tip om de stuurcilinder te checken, zet het stuur in de uiterste uit slag. Schroef de slang los waar geen druk op te staan los. Probeer verder te sturen. Cilinder kan niet verder ivm uiterste uitslag. Als er olie uit de aansluiting komt, is het manchet lek.

Ik weet alleen niet of het voor het orbitrol kwaad kan dat de slang los ligt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 955 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!