Same Panter - Same Panter - koppelingsplaten vervangen

Hallo,

Ik ben bezig om de koppelingsplaten te vervangen van onze same panter(90). Nu wil ik nieuwe onderdelen bestellen en willen ze exact weten om welk type same panter het gaat. Ik heb zelf al gezocht naar type op de tractor maar kan dit niet vinden. Wat ik wel op de motor zie staan is: DA 9 85 * 1586 * weet misschien iemand hieraan om wat voor type Same panter het dan exact gaat? of kun het ook aan kenmerken van de tractor herkennen?

Met vriendelijke groet,

Sybrandt
sybrandt

Reacties

kramer
Er staan 3 soorten Pant(h)ers op deze link, of anders @joop-same

konedata.net/Traktorit/same.htm/
a3vandiejen
Sybrandt, Ik heb bij die van mij het jaar tal niet kunnen vinden , maar weet inmiddels van de Same kenners hier op TF dat die 1586 tussen twee sterretjes in het de 586ste panter is die gemaakt is van dat type. Net bij de vooras aan de rechter kant[ op het blok] staan nummers in geslagen bij mijn tiger. En idd @joop-same of @Same Minitauro 60 weten er veel van. Succes.
Zowel de eerste serie als de tweede serie heeft het type 985p. De eerste types zijn de gewone panter, bekend als het type 88. Deze heeft de neus van de Drago en Buffalo 120. De panter die jij aanhaalt is er eentje met de siac cabine en met de nieuwe neus zoals de Tiger, Leopard etc. De diameter van je koppeling is 32cm. Mss ben je daar x mee. En het motornummer is anders dan het chassisnummer. Enkel uit je chassisnr kun je afleiden de hoeveelste uit die serie hij is. Startende vanaf 1000. Je chassisnr is te vinden achter je motornummer boven de vooras. Voor verdere info en raad of onderdelen ben je best bij Joop. @joop-same
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Panter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!