Illustratie van:

Same 240 - De verf voor op de trekker

Ik ben wat aan het rondneuzen voor goede verf voor op mijn trekker en ik kwam dit tegen en ik vroeg mij af heeft iemand met ervaring met deze verf en is het hittebestendige verf die tegen diesel en olie kan?

oldtractorshop.nl/tractor-verf-en-verf-benodighede…

Deel dit topic

Reacties

Minitauro
Ik gebruik de verf van kramp, die is goed te verwerken en geeft een goed resultaat.
martijn1998
Als je er echt jaren plezier van wil hebben moet je 2k lak gebruiken, is wel veel duurder maar blijft veel langer mooi. heb zelf een trekker gespoten met die sparex verf maar de verf viel me een beetje tegen.
Wim240
@martijn1998 in welke zin viel het tegen?
martijn1998
@Wim240 de glans en hardheid vielen tegen, heb de kappen laten doen door een autospuiter maar volgens hem zou deze verf zo wegvloeien als er iets aggresiefs al thinner op zou komen.
Wim240
@martijn1998 bedankt
a3vandiejen
@Wim240 Wij hebben altijd met sparex gespoten en beviel prima. Alleen als je twee blikken besteld van de zelfde kleur moet je ze mengen omdat er wel eens kleur verschil optreed. Maar inderdaad 2k lak is net wat mooier. De same van mij is ook sparex verf.
Wim240
@a3vandiejen bedankt geeft een mooi beeld van ik kan verwachten, hoe zit het met olie en diesel?
a3vandiejen
@Wim240 De Landini[zie foto,s bij mijn profiel] was ook met sparex gespoten en heb ik ook een tijdje mee gereden. Aan het motor blok zag je niets geen kleur verschil, en toch hele dagen mee gereden en ook morste ik wel eens gas olie op de motorkap maar dat maakte ik gelijk schoon met een doek. Na mijn idee gaat het prima, maar ieder heeft zijn eigen ervaring en merk. Veel succes.
Wim240
@a3vandiejen mij lijkt sparex ook wel een goed verfje tegen een fatsoenlijke prijs dus ik denk dat het sparex word
a3vandiejen
@Wim240 Ja idd, mooie prijs.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same 240 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
7