Illustratie van:

John Deere 3030 - afstellelgegevens hefinrichting

Beste,

ik heb een John Deere 3030 uit '79. en heb het hefdeksel gedemonteerd en ALLES wat er in zit aangezien het deksel zo goed als hellemaal gescheurd was. nu is mijn eigenlijke vraag: hoe kan ik de maximale hefhoogte instellen (volgens mij is het deksel gescheurd omdat deze te hoog kwam)ik heb het werkplaats handboek van een 2130 maar deze afstelling gebeurt anders.

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen

mvg

Deel dit topic

Reacties

Bafra
Volgens mij heeft 3030 geen einduitschakeling op de hef
DESLAGERURRE
Klopt .. heeft geen aanslag .. die zit in het mechaniek .. (die stangetjes) .. die cilinders willen wel scheuren .. kwaaltje .. onze 3040 heeft dat ook al gehad ..
stefaanp
Je druk staat te hoog de eind uitschakeling is tot tegen hefdeksel
mdoornekamp
Hij pompt gewoon dood tegen het deksel. Dat hoort zo. Inderdaad druk misschien te hoog. Of overdruk klep vast. Deze laat wat olie ontsnappen bij een schok met een zwaar werktuig in de hef. En het is een beetje een zwak punt van deze trekkers.
stefaanp
Je hydraulykdruk mag maar op rond 170 bar staan
samdeere
En waar bevind deze overdruk klep zich dan?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!