Tabel Vredo doorzaaimachine

Beste TF-ers,

Ik ben op zoek naar een zaaitabel van een Vredo 120.05T doorzaaimachine. Ik weet dat graszaadmengsels behoorlijk van elkaar kunnen verschillen en het vrijwel onmogelijk is om alle mengsels in een zaaitabel onder te kunnen brengen. Wie heeft er enige informatie?

Groet, Ronald

Deel dit topic

Reacties

mrpieter
Zaaien volgens een tabel is onmogelijk, gewoon even afdraaien en je weet precies wat je zaait
Wimsumar
Beste Mr Pieter:
Quote @mrpieter:
onmogelijk

Een indicatie (volgens een tabel) is wel handig. 😄
(Anders ben je na 583.000 afdraaiproeven eindelijk waar je bent. 😉 ).

@ Ronald: Bel/mail Vredo. Klanten in Polen zullen ze grif helpen.
ronald73
@mrpieter

Wel een beetje omslachtig om zoveel rondjes aan die lastig te bereiken rol te draaien. Wat is dan de officiële werkwijze om die machine af te draaien? Misschien ontbreekt er iets bij mijn zaaimachine?
rick-mandersloot
Bij de nieuwste doorzaaimachines met stapwiel kun je redelijk makkelijk afdraaien. er zit namelijk een m10 bout aan de zijkant bij de aandrijving , als je deze bout dacht van 24* (verschillend bij elk type)keer ronddraait heb je 1/100 hectare aan graszaad in de bak.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1