Illustratie van:

Ford 8630 - Drijfstang bussen persen

Hallo, ik ben het motorblok van mijn 8630 aan het reviseren.

Nu is het volgende probleem:
Mijn drijfstang bussen waren versleten dus nu wil ik er nieuwe bussen in persen, de bus waar de piston pen doorheen gaat. Nu is het eruit halen van de bussen geen probleem, maar nu moeten de nieuwe erin geperst worden. Geen probleem zou je zeggen, nou jawel. Mijn drijfstangen zijn taps toelopend en de bus die daarin moet is ook schuin, nu heb ik al verschillende revisie bedrijven gebeld maar drijfstangen met een schuine kop kunnen ze geen bussen in persen wel rechte maar geen schuine. Daar moet je een soort mal voor hebben en die heeft schijnbaar niemand.

Misschien dat 1 van jullie iemand weten die mijn bussen erin kan persen.

Deel dit topic

Reacties

wessel8830
Vraag eens bij T. Kamphuis in rossum. weet bijna zeker dat die je verder kan helpen.
Minitauro
Zet er eens een foto op van de drijfstang met bus. Ik heb bij een motor revisie bedrijf wel eens gezien dat ze bussen met een zeer krappe passing een nacht in de vriezer leggen. Dan krimpt de bus een beetje, en daarna snel monteren of persen.
fordpowergrunn
Ik kan geen foto plaatsen via m'n telefoon maar het is ook niet de passing dat is wel goed maar als je de bus erin wilt persen gaat hij naar de bovenkant van de drijfstang waar hij schuin is, omdat daar geen weerstand is
Directeur
Rechte bussen maken, die erin persen en daarna gelijk frezen met een freesbank enige manier dat je echt zeker weet dat het goed is, gespecialiseerd werkje maar goed te doen met de kennis en materiaal
Werkt altijd bij ons
Directeur
Ik weet een adres

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
10