Illustratie van:

Guldner A2K - is dat de zelfde als de M.A.N. 2f1

Is man 2f1 de zelfde als guldner a2k ??

Deel dit topic

Reacties

marwin1987
Ik weet dat een type motor die in de guldner licht het zelfde is. Bij de guldner is her inderdaad de A2ks. deze zijn ook uitgevoerd in ritscher en de man dan verder Weet ik niet. Mvg marwin
MANAckerdiesel
MAN gebruikte destijds andere cilinderkoppen, cilinders en verstuivers dan Güldner (en Fahr) voor de rest zijn deze motoren identiek. De 3 trekkers gebruikten zelfs dezelfde versnellingsbak en stuurconsole. Enkel in het plaatwerk (spatborden en motorkap) de zit en de vooras verschillen ze van elkaar!
basia
Klopt wat MANAckerdiesel schtijft ; MAN heeft het motortje onder behandeling gehad en er het MAN M verbrandings-systeem in gemaakt ; door zoals gezegd ander koppen enz; ook zullen er andere zuigers in zitten .

Voor de rest kun je kleine detail-veranderingen tegenkomen ; zoals b.v. stuutwiel e.d. soms zijn bepaalde dingen net iets anders zodat het niet verwisselbaar is .
Maar dat zal niet veel zijn .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner A2K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
229