Is dit tractorfan van de toekomst?

Waar gaat dit heen met de site?
Sinds hier enkele nieuwe admins zijn toegevoegd loopt het naar mijn mening en vast ook anderen zeer onprettig. Vrijheid van meningsuiting mag hier blijkbaar niet en als je niet naar hun pijpen staat te dansen gooien ze maar makkelijk je reactie eraf. Dat moet nodig veranderen hier. Dat er steeds meer gerespecteerde leden hun profiel leegmaken uit onvrede kan ik nu goed geloven. Admins open Julie ogen en luister ook naar de leden ipv alles op jullie eigen niveau te handelen.

Deel dit topic

Reacties

walker1
Mee eens, zolang er niks kwetsend gezegd wordt en niet gescholden wordt, moeten er niet zomaar reacties verdwijnen omdat ze de topicplaatser of admin niet zo goed uitkomen.
Alex Miedema
Waar jij nu op duid is een topic dat niet op tractorfan stond, maar op truckfan, wat een mirror had op tractorfan. Dat topic liep uit de hand met allemaal offtopic reacties. Nadat ik een waarschuwing heb geplaatst, heb ik inderdaad de offtopic reacties NA die waarschuwig verwijderd. Dat heeft niks met vrijheid van meningsuiting te maken, maar met een site netjes houden. Als ik op straat rommel zie liggen gooi ik het in de prullenbak, als iemand in een topic rommel post kan het wat mij betreft ook in de prullenbak.
claasfan
@walker1 Precies
GROENEDEERE
@Alex Miedema

Het gaat niet enkel op jou topic Alex. Maar over hoe er hier gehandeld wordt. En trouwens jouw topic stond eerst gewoon op tf waarna het later op truckfan verschijnt
Boemrang
Dan lijkt mij toch logisch dat je de instellingen doet veranderen, zo dat het niet gekoppeld staan met Truckfan en Tractorfan....
Zo voorkom je toch je eigen problemen....
marc102
Eerlijk gezegd begrijp ik niet zo goed wat het probleem is met tractorfan....
oke er zijn wat vervelende/irritante mensen maar als je weet wie je moet hebben is hier een schat aan informatie te vinden over vanalles en nog wat

Met andere woorden focus eens niet zozeer op dat negatieve...
walker1
@Alex Miedema waar jij op doelt is dat ik reageerde op een reactie van Boemrang en hij die niet eens heeft kunnen lezen, omdat jij die er meteen afgooide. Die reactie was helemaal niet kwetsend of zo, maar als het dan maar meteen afgegooid wordt omdat het jou niet aanstond vind ik een vorm van censuur en dan kan ik een beetje vervelend worden.
Boemrang
@walker1 En dan weet ik de reactie nog steeds niet....
Alex Miedema
@GROENEDEERE nee, dat topic stond direct al op truckfan, maar met een mirror (soort kopie) op tractorfan. Die mirror heb ik weggehaald omdat ik geen tijd en zin heb om kleuterjuf te spelen, waar het nu helaas toch op lijkt

Hoe het in andere topics gaat kan ik niets over zeggen, ik ben puur admin op truckfan, op tractorfan mod ik alleen in uiterste noodgevallen.
Alex Miedema
Quote @walker1:
waar jij op doelt is dat ik reageerde op een reactie van Boemrang en hij die niet eens heeft kunnen lezen, omdat jij die er meteen afgooide. Die reactie was helemaal niet kwetsend of zo, maar als het dan maar meteen afgegooid wordt omdat het jou niet aanstond vind ik een vorm van censuur en dan kan ik een beetje vervelend worden.

Die reactie heb ik niet weggehaald omdat hij me niet aanstond. Ik heb ook een aantal reacties weggehaald die me juist wel aanstonden. Die reactie heb ik weggehaald omdat hij offtopic was. Hij ging over de taalstrijd, niet over het ongeval. Als je graag iets aan boemerang wilt vertellen kun je hem beter een PB sturen dan een offtopic bericht plaatsen.
walker1
@Boemrang ik reageerde op jou reactie over het dialect. Dat ik het onnodig vind dat op een site die in geheel Nederland en Vlaanderen veel volgers heeft om daar in dialect op te reageren. In ABN begrijpt juist iedereen wat je bedoeld.
GROENEDEERE
@Alex Miedema als een reactie je niet aanstaan kunnen we vrijwel alle reacties wel verwijderen. Soms moet je gewoon wat vrijer zijn dan baas boven baas zijn
walker1
Quote @Alex Miedema:
Als je graag iets aan boemerang wilt vertellen kun je hem beter een PB sturen dan een offtopic bericht plaatsen.

Als ik het echt prive vind zal ik dat doen, in dit geval vond ik dat niet nodig en mogelijk was de reactie ook nuttig voor andere TF'ers.
Boemrang
@Alex Miedema Dan had je ook meteen de eerste reactie van @Wimsumar moeten verwijderen...
Daar begon het toch mee met zijn taal probleem....
Alex Miedema
@GROENEDEERE zoals gezegd, het gaat er niet om of de reactie mij al dan niet aanstaat. Het gaat er om dat hij offtopic was. Een reactie over een taalstrijd heeft niets maar dan ook niets met een ongeval te maken, dat zul jij toch ook met me eens zijn.
Alex Miedema
@Boemrang die reactie was wel ontopic, alleen niet zo handig dat hij hem in het Frysk schreef. Maar ik heb pas reacties verwijderd NA de waarschuwing. Alles daarvoor heb ik laten staan.
walker1
@Alex Miedema mijn reactie die wel met het ongeval te maken had is anders ook verdwenen.
Loeideutz
Ik ben nog niet zo lang op TF. Lees wel al een tijdje mee. Ik zie regelmatig mensen klagen dat het niet leuk meer is, wat volgens mij anderen afschrikt. Daarnaast krijg ik de indruk dat een aantal "oudgedienden" niet of nog maar heel weinig reageert. Volgens sommige komt dat omdat de sfeer hier kapot is, maar dit komt ook doordat mensen ouder worden. Je krijgt andere interesses, andere doelen en belangrijkere zaken in het leven. Daarnaast is er een groep mensen die beter als iedereen weet hoe het hoort, maar soms moeite heeft om zelf de sfeer goed te houden.
TF leuk houden doe je op 2 manieren:
A leuke foto's posten en terzake doende reacties plaatsen. Dat kan ook op een humoristische wijze.
B niet blijven zeuren over hoe het vroeger was. Dat is voorbij, er zijn mensen bijgekomen in deze wereld, misschien heb je daar zelf wel aan meegewerkt. Andere mensen zien dingen anders, probeer dat in zijn waarde te laten. En probeer alsjeblieft van die WellesNietes spelletjes te vermijden. Daar komen alleen maar verliezers uit.
En ja, ik zal ongetwijfeld fouten hebben. Soms plaats ik een reactie die helemaal verkeerd overkomt. Dan heb ik daar best wel een rot gevoel over. Maar het is dan niet aan mij om te zeggen dat de sfeer verslechterd.
Alex Miedema
@walker1 daar heb je gelijk in, ik heb één reactie te veel verwijderd, te snel geklikt. Mijn excuses daarvoor.
Boemrang
@walker1 of te wel, baas boven baas.... 😄
Tom VB
Beste reactie zonder twijfel, hulde @Loeideutz
Loeideutz
@Tom VB Als er nou ook wat mee gebeurt, dan is het echt een goeie reactie. Maar ik vrees dat er een paar zijn war het niet gaat landen.
Tom VB
@Loeideutz
Je hebt ongetwijfeld gelijk, maargoed daar maar niet teveel aan storen.
GROENEDEERE
@Tom VB

Tom ik heb per ongeluk jouw vorige reactie verwijderd ik wou op het wolkje klikken mijn excuses
julian2003
@larss
groot gelijk het zelf doen snap ik soms wel maar door iemand ander laten doen vindt ik niet kunnen
Boemrang
En niet gelijk elkaar afzitten katten.....
valmet6400power
@Boemrang

Hee joh hou je mond is! 😃
GROENEDEERE
@Boemrang

Nou geef maar een het goede voorbeeld ????
IH214d
Jongens, leven en laten leven, hier zitten honderdduizend man op te kijken die niet allemaal het zelfde zijn, en dat is maar goed ook!
Want anders was iedereen gek op mijn vrouw!!!!
Boemrang
@valmet6400power Chips, moet jij dit weer et lezen... 😃 😃
Tom VB
@GROENEDEERE
Geeft niks hoor. (Je kunt wel mod worden 😃 )
julian2003
@Boemrang
een paar keer gaat soms nog wel leuk
valmet6400power
@Boemrang

Ja heb eigenlijk wel wat beters ???? te doen op Willem z'n verjaardag maar hier maakte ik even tijd voor!
Boemrang
@GROENEDEERE Ik geef altijd het goede voorbeeld, maar dat andere het vereerd oppakken kan ik niets aan doen... 😃 😃
Gewoon de verwijder knop verwijderen van forum ☺☺☺
alfredo
Het lijkt hier wel feest , of zou het aan het weer liggen dat men een beetje kort van lont is
GROENEDEERE
@ford2000smalspoor

Ik kan ook doen wat de admins doen....
Namelijk reacties verwijderen die ze niet aanstaan. Maar nee doe ik niet. Probeer ff een pittige discussie los te kletteren hiet. Voor de lieve admins
@alfredo ik denken het weer ????
JD6930
Quote @GROENEDEERE:
Vrijheid van meningsuiting mag hier blijkbaar niet

Kom je daar echt nu pas achter? Serieus?

Dat wist ik 4 jaar geleden al...
Boerenjongen16
Leven en laten leven. De admins doen gewoon goed hun werk, petje af voor die mensen. Mocht je aan de admins storen, dan kan je beter een andere landbouw- forumsite opzoeken.

Staat er onzin/ nare reacties ergens op jouw of iemand anders foto/ forum/ video, verwijder die dan zelf, of laat ze verwijderen door een admin en geef er verder geen aandacht op.
Gewoon nieuwe admins kiezen door de leden
Lijkt mij het beste gewoon en nieuwe wind laten waaien
GROENEDEERE
@JD6930

Mij valt het pas op sinds tinus hier bepaalde admins heeft toegevoegd. Ik zal maar geen namen noemen.
Dus niet roomser dan de paus gaan doen.....
GROENEDEERE
@ford2000smalspoor

Dat is nou een top reactie.
JD3010
Quote @GROENEDEERE:
Nou geef maar een het goede voorbeeld
Nu je er zelf over begint, wil ik toch wat kwijt bij je. Ben je dan al weer vergeten hoe je 2 weken geleden onterecht te keer ging tegen @JD6930 ? Dat sloeg toen echt nergens op. Een aantal van ons hebben je erop gewezen dat het niet correct was van je. Wat heb je daar mee gedaan?
GROENEDEERE
@Boerenjongen16

Leven en laten leven. De site leeft zoals het nu leeft naar de ondergang. De admins doen hun best maar sommige drijven Door.
GROENEDEERE
@JD3010

In jouw ogen onterecht maar in mijn ogen niet. Dat is iets wat men vrijheid van meningsuiting noemt.
Wie wil er en biertje ???? om af te koelen
GROENEDEERE
@ford2000smalspoor mn koelkast staat vol. En vast naar ieders smaak.......
Boemrang
Ik ben het met @Boerenjongen16 eens, de admins doen zeker hun best, en @Tinus heeft zeker een goed keuze gemaakt....
Had hij andere gepakt was ook het zelfde probleem gekomen, ik blijf er bij, dit is een goede keuze geweest....
JD3010
@GROENEDEERE Nee, dat heeft met fatsoen te maken en als het goed is heb je dat ooit geleerd.

Dat je het met Hans niet eens bent oké, maar dat hoeft dan niet op zo'n manier. Ik heb ook met de gedachte gelopen om hier te stoppen, maar dat was mijn eer te na. Ik ben het ook lang niet altijd met een ander eens, maar ik probeer het wel netjes te houden.
GROENEDEERE
@JD3010

Weet je dan wat er vooraf ging wat mij de zet gaf om die reactie te geven? Nee dat denk ik niet. Er gebeurt veel op tf. Teveel om alles te volgen. Ook ik volg niet alles jij ook niet.
Tom VB
@GROENEDEERE
En dat er hier zoveel gebeurt maakt het juist zo leuk.
JD3010
@GROENEDEERE Nee dat weet ik niet, maar voor mij doe het er ook niet toe. Het ging mij de manier waarop. Dat kan dan veel ergernis en irritatie geven, waardoor het er hier niet leuker wordt.
Andre150
Mijn mening is dat de 'nieuwe'admins @JD6930 en @SJB533 het juist heel goed doen. En dit soort opruiende topics zal altijd blijven. Je kan het nu eenmaal niet iedereen naar de zin maken.

Kijk zelf altijd met veel plezier en ga me hier niet lopen ergeren.
stannetje96
@GROENEDEERE vrijheid van meningsuiting is niet iemand afkaffen, dat is je mening mogen geven op een normale manier met fatsoen....
Boerenjongen16
@stannetje96 +1 Viel mij ook al een tijdje op dat degene die de topic heeft geopend wel eens onfatsoenlijk uit de hoek kan komen met zijn reacties.
jordi 1455
Admins zijn aangesteld om de door tinus gemaakte regels te handhaven, niet om hun eigen regels te maken en die handhaven, als elke admin zijn eigen regels maakt dan komen we nergens.
jippe
@JD6930 inderdaad, ik mis ook al wat stukjes tekst er tussen door
Johndeeretje
Je kunt het hier net zo leuk houden als je zelf wilt. En wat maken die onzin reacties uit? Als je echt een serieus antwoord op je vraag wil lees je er toch gewoon doorheen en reageer je er niet op? Je kunt wel bij elke reactie die je niet aanstaat gaan lopen zeuren maar daar schiet het ook niet veel mee op. En dat geldt zowel voor diegene die reageert als voor de plaatser.
jippe
Jasperfendt
Quote @GROENEDEERE:
paus

:lol: :lol:
Jasperfendt
Quote @jordi 1455:
als elke admin zijn eigen regels maakt dan komen we nergens.

En als jij zo achterlijk stug blijft doen, ja daar word tf beter van.

De admis moeten zorgen dat dat gedrag uitgeroeid word, zulk gedrag wat jij ook vertoond. Jammer genoeg lukt dat nog niet, vooral om dat die dat gedrag vertonen hun eigen fouten niet kunnen inzien. En als dat ze niet lukt moet het via een andereweg, lik op stuk beleid, alleen jammer genoeg word dat de admis nog niet mogelijk gemaakt.
jippe
Zo te zien zijn er weer wat reacties weg... 😞
Boemrang
Quote @jippe:
zo te zien zijn er weer wat reacties weg... :(

Inderdaad, schijnbaar is de waarheid toch hard....
Of ze zien zelf in dat het een foute topic is.... 😛
GROENEDEERE
@Boemrang net zo fout als jij hier verschenen bent.
We kunnen wel zo door zeuren maar zo komen we niet verder
Zijn er ook nog positieve reacties
Zo komen we er niet uit laat alle admins met elkaar rond de tafel komen en bespreek alle problemen
Dan kom je misschien tot en oplossingen
jippe
@GROENEDEERE laten we het nou eens gewoon leuk houden
fendt308-driver
Boemrang
Quote @GROENEDEERE:
net zo fout als jij hier verschenen bent.

We weten allemaal dat jij een grote tegen stander bent omdat Hans admin geworden is, en je kunt gewoon niet hebben als Hans tegen je schenen schopt, anders reageerde je wel anders...
En je weet, ik heb Hans alle steun gegeven om een waardig admin te zijn, en dat doe ik nog steeds en dat zal ik ook blijven doen....
Die jongen verzet bergen werk hier, maar jij maakt de site kapot...
kun je er niet tegen, stap dan op man, en enigen wat jij kunt geven is negatieve berichten naar Hans toe geven....
GROENEDEERE
@Boemrang

Wees gerust achterlijke stoker dat je bent ik stap al op. Beter voor mn bloeddruk om vooral dat gejammer van jou niet meer te lezen.
Boemrang
@GROENEDEERE Het ga je goed en het is jammer dat je de waarheid wederom niet in wilt zien....
Maar voor velen weer een zorg minder....
En voor ik het vergeet, ik blijf altijd netjes in mijn taal gebruik, kun je nog iets van leren...
GROENEDEERE
@Boemrang

De waarheid is dat er bij jou en je maatje een enorme partij vriendjes politiek is. Als ik eenmaal op hans reageerden jij het niet laten je muil te houden of mijn reactie nou positief of negatief was jij moet en zal je ermee bemoeien. Op een andere bepaalde site was je de boel al aan t verzieken maar hier heb je het ook voor elkaar gekregen. Dat ziek thuis zitten van jou heeft je weinig goeds gebracht. Je was een beste vent das de verleden tijd.
JD6930
Hmm..... Ik lees iets in de beschrijving van dit topic dat op andere plaatsen reacties verdwijnen die men niet aanstaat......

Toevallig! Dit topic begint daar ook steeds meer op te lijken!

Quote @jippe:
Quote @jippe:
@JD6930 inderdaad, ik mis ook al wat stukjes tekst er tussen door 😞

Tja, en opnieuw.....

En opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw....
JD3010
@GROENEDEERE Het lijkt me beter om dit topic te sluiten.
GROENEDEERE
@JD6930

Wil je voordat je bij je maatje ger onder de tafel kruipt eerst je mondhoeken afvegen en een kurk in je arie steken. Het ga je goed
B - W
@GROENEDEERE
Je een nalaatste reactie, +1,
Laat ze toch allemaal Martijn, lees gewoon wat je leuk vind, en als je het niet leuk vindt, schudt dan een keer met je hoofd, en lees verder, zie het als een lopend buffet, ik weet uit eigen ervaring dat dat moeilijk is, maar t is het beste voor je eigen hart ????
GROENEDEERE
@JD3010 dit sluit ik niet. Misschien wel het enige dat ik laat staan
JD6930
@JD3010

Ah joh, dit topic verdient het om open te blijven. Niet dat ik het hem gun, maar ik gun wel de kans aan andere leden om te reageren. 😉
Ik vind het jammer dat de hoge heren bekvechten dit geeft
en slechte indruk op andere leden
mij is altijd verteld dat mensen die het goede voorbeeld moeten geven dat ook moeten doen en niet zo uit moeten vechten
dat iedereen het kan lezen of mee kan genieten
als je problemen heb met iemand benader hem persoonlijk
en niet zo @GROENEDEERE ik steun jou in het verwijderen van berichten of wat dan ook ben ik het met je eens
maar ik wil wel zeggen dat dit gekibbel op de kleuterschool word gedaan je kan dit toch niet als (volwassen) mens doen
GROENEDEERE
@JD6930

Heb je thuis nooit geleerd dat je niet met volle mond mag praten
Boemrang
@GROENEDEERE Bedankt voor de veel beloofde woorden...
kruip jij maar bij andere in hun hol, ik kom op voor mijn mening....
Verder, het ga je goed......
Ik blijf genieten van van mij leven en zonder gestres....
Tom VB
Beschamende vertoning hier heren...
yoohan
Beste mensen wat is precies het probleem? Zit met veel verbazing dit topic te lezen.
Gun elkaar alsjeblieft wat licht in de ogen, daar wordt het een stuk gezelliger op volgens mij
GROENEDEERE
@Boemrang

Jij veel plezier met het naar de kloten helpen van voorheen gezellige site's wees er trots op.
jippe
Wat zijn jullie toch kinderachtig met dat geruzie, als iets je niet aanstaat kan je dat toch negeren? of ligt dat aan mij?
Wat en niveau waar moet het naar toe met ons Nederland
-NEW-HOLLAND-
Nog steeds niet volwassen? dames?
@-NEW-HOLLAND- ik begin er ook langzaam aan te geloven
We kunnen beter deze topic sluiten voor ieders best wil
dus wie is de verstandigste om de eerste stap te zetten
jippe
@ford2000smalspoor ik vind niet dat de hele topic gesloten hoeft te worden omdat een paar het verpesten voor de rest, het is gewoon erg kinderachtig dat zulke "volwassen" heren zo met elkaar omgaan
Zit hier al jaren op de site, en altijd zijn er wel rotte appels geweest. Of mensen die ergernis oproepen. Maar als je je overal aan gaat ergeren, maak je het alleen maar moeilijk voor jezelf. Negeer het gezeur gewoon en zie de leuke dingen.
JD6930
@GROENEDEERE

Excuses! Ik heb een reactie op de vorige pagina een keer opnieuw geplaatst omdat ik dacht dat ie weer weg was.

Tot mijn grote verbazing zag ik net dat ie er toch nog stond, dus heb ik de 2e verwijderd. 😉
GROENEDEERE
@JD6930

Dat bewijst weer wat. Jong kruip terug onder de tafel.
a3vandiejen
@MaartenMandemaker Helemaal mee eens. @ford2000smalspoor Hoe oud bent U.
@a3vandiejen
hoe bedoel je
a3vandiejen
@ford2000smalspoor Precies zoals ik zeg, voor iemand die 1 is zeg je best wel wijze dingen.
b450
Een goede avond aan allen. Ik ben al een aantal jaar actief hier op tf. En ik moet zeggen ik heb hier vragen gesteld.. antwoorden gekregen ...onderdelen gezocht en gevonden... foto's gedeeld... en veel mooie foto's gezien... Nu ben ik maar een "gewone" tf-er. Ik deel geen duizende foto's maar als dit topic de maatstaf gaat worden voor tf dan zie ik het somber in. Ik wil alleen maar zeggen ga met een ander om zoals jij ook wil dat er met jou om gegaan word. Maar kurken en aries... vind ik echt niet passen hier. Grt Rudi
a3vandiejen
@ford2000smalspoor O.K zie dat je 18 bent geworden.
Tom VB
@b450
100% ik vind het beschamend, kromme tenen werk
@b450 helemaal mee eens
@a3vandiejen
bedankt voor de tip ik eb et gelijk effe verandert
a3vandiejen
@ford2000smalspoor Bedoel er ook niets mee, maar is mooi om te weten met wie je praat of iets leest.
@a3vandiejen
Dat waardeer ik dat je mij vraagt hoe oud ik ben had het zelf niet gezien
JD6930
Zo, even wat gezelligheid in de pan! 😃

jelledexta
@JD6930 kerel.. misbruik je voorbeeldfunctie niet..
GROENEDEERE
@JD6930 toen ik dit topic starte ging t over de admins in meervoud jij moest zonodig je aangesproken voelen om dusdanig hier te gaan happen dat zegt mij meer dan genoeg. Een uitkeringstrekker die aandachtsgeil is. Daar bestaan er weinig van. Je bent een zeldzaam schepsel.
JD6930
@jelledexta

Als hij mijn reacties verwijderd, heb ik het recht ze terug te plaatsen. Zeker als hij zelf in de topic beschrijving zegt het er niet mee eens te zijn dat er op andere plekken reacties verdwijnen.
Kom op mannen doe niet zo kinderachtig ga na je bed en sta morgen weer op met en lach ????
Jasperfendt
Quote @GROENEDEERE:
Een uitkeringstrekker die aandachtsgeil is. Daar bestaan er weinig van. Je bent een zeldzaam schepsel.

Bij de les blijven jij, er is er een daar is hans niks bij hoor. Toevallig ook Fan van Deere 😞
JD6930
@GROENEDEERE

En nu ist ... genoeg!

Ik werk kei hard voor men geld!

Ja, ik krijg deels uitbetaald door het uwv, via een wajonguitkering, waar ik zeer zeker niet trots op ben. Ik heb hem liever niet als wel, maar het kan helaas niet anders.

Mijn baas: Albert Heijn, betaald mij het loon dat ik hoor te verdienen voor het werk wat ik kan uitvoeren. Bij mensen zonder beperking is dat 100%, helaas haal ik dat niet, AH betaald het deel wat ik wel haal, uwv het deel wat ik niet haal. Dus niet een volle uitkering.

Dat je mij nu lijkt te vergelijken met ''Uitkeringstrekkers die aandachtsgeil zijn'' komt op mij over als een zeer zware belediging die in het verkeerde keelgat schiet.

Onder ''Aandachtsgeile uitkeringstrekkers'' zie ik mensen als die op het nieuws komen met een flatscreen tv in de huiskamer, iedere kamer voorzien van de nieuwste( al dan niet voetbalfan)snufjes en de duurste kleren aan hebben maar vervolgens op TV gaan jammeren dat ze geen geld hebben. Niet mensen als mij die kei hard met hart en ziel voor hun geld werken en met iedere cent die ze krijgen blij zijn.
GROENEDEERE
@JD6930

En nu ben je ineens gevoelig.
Met dat geklier van je drijf je iemand zover en ik ben zeker niet de eerste en ook niet de laatste die jij zo het bloed onder de nagels laat komen. En als het puntje bij paaltje komt ben je ineens....... vul maar in. Ik wist en ik weet nog steeds genoeg. Sterkte.




EDIT door @SJB533

Allez, mannekes... Hoeft geen liefde te zijn, maar zo.... :? 😞 Zo jammer dit 😢 Daarom gesloten
@GROENEDEERE
Ik vind deze reactie op @jd6930
Niet netjes ik vind dit diepschaament
Gedrag
Ik kan raden wat jou reactie word maar dat wil ik helemaal niet weten je moet bij je eigen beginnen als je zelf zo wijs ben toon dan en goedvoorbeeld en wees de wijste
old man jose
En nu dacht ik ergens gelezen te hebben dat dit over tractoren en landbouwmachines moest gaan.
Dit is toch een geheel ander onderwerp wat niets met het voornoemde te maken heeft, alleen maar ergernis opwekt en mensen tegen elkaar opzet of uitspeelt. De huilers met de wolven in het bos incluis, en die lachen hier in hun vuistje alweer een sociaal media naar de kl....n geholpen.
Wat hier gebeurt slaat helemaal nergens op men zit elkaar te schelden, zwart te maken, en de sfeer hier te verpesten
!!!MENSEN ALS JE NIETS TE DOEN HEBT DOE HET DAN NIET HIER!!!
erik9831
Toen ik de titel zag, dacht ik eerst dat @Tinus beslist had om een nieuwe lay-out van TF voor te stellen. Zoals sommige merken ook doen, "is dit de wagen/trekker van de toekomst"

Niet 1 of ander lullig topic waar iedereen maar weer eens op elkaar zit in te hakken ...

Sorry dat ik nu ook even grof ben, maar sommige beseffen blijkbaar echt niet dat ze bezig zijn zoals kleine kinderen. Het is ieders lolly en niemand wil hem afgeven, terwijl er meer dan voldoende andere lolly's zijn.
@old man jose
Ben het helemaal met je eens
old man jose
Als een ban niet werkt gewoon op IP blokkeren, misschien is dit iets om te overwegen.
SJB533
Quote @old man jose:
IP blokkeren,
IP ban is inderdaad een optie, ware het niet, dat door de een of andere reden mensen wel eens een gelijk IP adres kunnen hebben. Diegenen, die met het desbetreffende account dan niets hebben, kunnen dan ook niet meer op TF. En nee, hier draait het niet om scholieren, maar ook om volwassenen...

Ik zal nog eens een poging doen om het topic te sluiten, want vannacht was er weer iemand, die meende dat het slot er af mocht........

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
117
DEELNEMERS
33
WEERGAVES
2