Fendt 102 S - Olie hefinrichting

Beste

Ik heb hier meerdere topics gevonden over de hydraulische olie die in mijn fendt moet maar toch blijft al de uitleg vrij onduidelijk voor me ik heb een fendt van 1972 met kijkglas aan zijkant waar kan ik de hydro olie vervangen en welk type olie moet dit zijn en moet ik met iets rekening houden terwijl ik deze vervang?

Mvg christof
Delaevere

Reacties

ford3600
Olie hef inrichting zit daar niet . die zit achter je hef arm daar kun je vullen ( volgens het handleiding boek hef armen in bovenste stand brengen dan dop los draaien bij vullen tot aan de rand is versnellings bak olie)
marc102
Ligt eraan welk kijkglas je bedoeld, als je het kijkglas bedoeld van de hydro-olie tank(linkerkant in de buurt van het koppelingspedaal) dan zit je goed.
voor de rest doen wat @ford3600 zegt
basia
De plug die ford3600 bedoeld is voor smering van de hefarm assen en andere delen en is geen hydro olie ; die zit in het tussengedeelte met dat kijkglaasje
ford3600
@basia in de boek staat dat je hem zo vult
ford3600
@basia vuldop van de hydroliek zit rechts boven het kijk glas
Delaevere
Dank u wel allemaal voor de uitleg weten jullie ook welke olie en is die van de hefinrichting dezelfde want ik sloot een hefmast aan en plots ging mijn hefinrichting ook niet meer nu gaat er niets meer zowel hefinrichting als hefmast niet meer.

Mvg christof
Brumfendt
Www.kroon-oil.com
Kun je van elk merk/type alle olie vinden die er in hoort..;)
Wimsumar
Beste BrumFendt:
Quote @Brumfendt:
elk merk/type

Nee, helaas staan oudere series niet op de produktadviessite.
( Advies is dan aan te vragen door middel van het contactformulier).
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!