Massey Ferguson 7000 serie

Hallo iedereen,

ik zit in mijn 1ste jaar landbouwmechanisatie en we moeten voor school als eindopdracht een presentatie geven over MF dit wil in grote lijnen zeggen de boite power en vario transmissie en alles over de inwendige electronica met als belangrijkste de cterminalomputer (datatronic) wanneer iemand hier bruikbare info of links over dit heeft zou ik het ten zeerte appreciëren om dit te ontvangen

alvast bedankt


Edit door admin, met dank aan @EA_MF
Voor degene die net als ik een tikkeltje moeite hadden om de tekst te begrijpen:

Hallo iedereen,

ik zit in mijn 1ste jaar landbouwmechanisatie en we moeten voor school als eindopdracht een presentatie geven over MF. Dit wil in grote lijnen zeggen, de powershift transmissie (7600 en 7700 serie, dyna 4 en dyna6), vario transmissie (dynaVT) en alles over de inwendige electronica (met als belangrijkste de terminalcomputer (datatronic)).

Wanneer iemand hier bruikbare info en/of links over heeft zou ik het op prijs stellen om deze te ontvangen

alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Trekkerman Tom
Ik zou zeggen, ga eens naar een MF-dealer en leg uit wat de bedoeling is, dan wordt je vast wel geholpen. Betere kennis kun je niet krijgen lijkt mij.
EA_MF
Als vraag naar de TS, welke serie en generatie binnen de 7000 serie gaat het om?

7400 GenI, GenII of GenIII
7600
7700
varken
Ga naar een Renault dealer
old man jose
@varken

Een naam boven jouw reactie plaatsen was totaal niet nodig geweest.
varken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0