New Holland TL 90 - daalsnelheid hef

Ik kan onder de stoel geen handle of knop vinden of moet ik die buiten kabime. Op achterbrug zoeken en uit rechter hefarmpje waat hefcilinder aanzit zit ook een hendeltje waar isdie voor kan er niks over in instruktie boek vinden
majorprutser

Reacties

bugo
Volgens mij kun je de daalsnelheid niet regelen, het hendeltje wat je volgens mij bedoelt is om de hoogte van de lift-o-matic in te stellen.
nhmonteur
Als je een mechanische hef hebt en de hef gaat te langzaam naar beneden, dan moet je het kabeltje van je lift-o-matic iets strakker zetten.
Dit kabeltje zit aan de rechter kant als je er achter staat. Onder de rechtse hef arm zie je als het goed is een heveltje waar een staalkabel met draadeind aan zit. daarop zit een moertje M6 opgedraaid. Draai dit moertje wat strakker en je hef zal sneller dalen.

verder kan je de hef/daalsnelheid niet regelen
bugo
@nhmonteur bedankt voor de tip, die van mij daalt ook langzaam, zal er binnenkort eens naar kijken.
majorprutser
Oke bedankt zal morgen gelijk proberen
bugo
@majorprutser Pagina 53 sectie 2
fiatgroep
Je kan dit simpel testen door het knopje van de lift-o-matic extra diep in te drukken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TL 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!