International 644 - Op tijd zetten nokken as brandstof pomp

Wij zijn een international 644 uit elkaar aan het halen. En heb nu een vraag over de tandwielen van nokkenas krukas en brandstof pomp enzo. Heb al strepen er op gezet Hoe ze zaten maar er staan ook puntjes en cijfers op, kan iemand mij daar meer over vertellen?

Kan iemand mijn vraag beantwoorden?

Alvast bedankt
stef-schonewille

Reacties

chucky5o
Als het goed is kan je een klepje op je pomp openmaken en dan kijk je op 2 cilinders met op elk een streepje, je moet de 2 streepjes tegenover elkaar zettenop de pomp goed te stellen.
monteurtje
@chucky5o
Als je er geen verstand van hebt reageer dan gewoon NIET.

@stef-schonewille
Als je wen werkplaats handboek regelt voor jezelf ia het nu makkelijk voor het demonteren en straks handig met monteren en afstellen.
stef-schonewille
@monteurtje oke en zo'n werkplaats handboek staat dat ook op internet?
stef-schonewille
Ik heb al een handboek gevonden op ihcparts.nl/technische-informatie-1/
ik zou even kijken als ik me zo kan redden,
bedankt!
stef-schonewille
Kan alleen een Duitse vinden kan er niet veel uit wijs worden en kan geen Nederlandse vinden, heeft misschien iemand die digitaal?
monteurtje
@stef-schonewille

Weet niet of er online of digitale boeken zijn, en of er überhaupt een nederlandse versie van is twijfel ik aan. Denk zelf van niet namelijk.
Kwestie van een dealer bellen en vragen of zij jou ermee verder kunnen helpen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!