Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrotron X 720 - enkele vragen over x720-x710

Wij zijn op zoek naar een occasie en zaten te denken in de richten van een x710/720. maar we hebben echter nog een paar vragen voor mensen die bekend zijn met de trekker.

1)is er een vorm van kopakkermanagment systeem aanwezig op de trekker(hiermee bedoel ik een aantal functies zoals lift aftakas die onder een knop in volgorde kunnen geprogrammeerd worden), zo ja hoe handig is dit in omgang?

2)deze trekker is gemaakt met 2 maten voorbanden. op de technische fiche worden ook 2 draaicirkels opgegeven. maar door een aantal mensen OA op andere fora wordt beweerd dat hier geen verschil in zit, iemand die hier mee over weet?

3)iemand die verder nog ervaringen heeft meningen over deze trekker mag ze mij altijd vertellen.

Deel dit topic

Reacties

bikkertie
Koppakker management is aanwezig , instellen moet je even weten, maar werkt is het kinderspel en alles in 1 beweging. Bij mij weten prima trekkers! Draaicirkel kan van de maat velgen en breedte en afstelling afhangen verder vrijwel identiek
Fendt615LSA
Lekker veel pk's met een handgeschakelde bak.

Hier wel (heel) veel rem problemen met zo'n trekker.

kopakker management is goed, kunt alleen maar 1 reeks handelingen opslaan. maar dat geeft niet.
RobDeutz104
En het klopt dat ze er met verschillende overbrengingsverhoudingen zijn

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron X 720 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1