NH 376 - op tijd zetten

Hallo,

Ik heb een vraagje over onze NH 376 pers. Hoe moet je hem op tijd zetten?

Alvast bedankt,

Ruben

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Zomertijd of wintertijd? 😛 wat heb je er mee gedaan dan dat ie van tijd is?
Ford 2000 Ruben
Haha 😉 1 naald was afgebroken, en toen hadden we er een andere in gezet en was die ook weer gebroken. Terwijl als we hem met de hand rond draaiden hij nergens tegen aan leek te komen. Dus waarschijnlijk zit er met de tijd iets niet goed, en moet hij bijgesteld worden.
fiatteam
Check even youtube, daar staan filmpjes hoe je ze op tijd kunt zetten
Welgerap52
Er moet ook een blokkeer paal op zitten die er voor zorgt dat als de naalden te vroeg ingaan dat dan het persblok niet verder kan. En staat de rem niet te los?
Welgerap52
En een naald van een 376 is prima te lassen
Ford 2000 Ruben
Op YouTube kan ik niet echt goede filmpjes vinden. De rem? Oké dat zouden we dan ook nog eens kunnen proberen om ze te lassen, die dingen zijn nogal prijzig.
Welgerap52
Ik heb een naald met CO2 gelast en dat zit al weer meer Als 20000 knoopjes! En als de rem te licht gaat dan draaid het naaldjuk te ver door alweer het pers kanaal in ( hoe hoger het toerental hoe eerder last ! En heb je er geen boeken van? En tussen de eerste x breuk en de 2e x zat daar veel tijd of pakjes tussen?
Ford 2000 Ruben
AH oké, dat lijkt mij dan wel goed zitten ! Oké, ik zal eens kijken of ik de rem kan vinden haha. Nee geen tijd, hadden hem erin, met de hand rondgedraaid leek allemaal prima kwam nergens tegenaan, maar toen we hem in t land aan zette en de naalden gingen door de 1e baal knapte weer dezelfde naald. Heel vreemd. En we hebben geen boekje helaas.
Welgerap52
En de eerste x breuk had dat nog een verklaarbare reden?
Ford 2000 Ruben
Nee dat was ook opeens, de pers klonk eerst beetje moeilijk en toen ietsje later knapte de ene naald

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
16