International 423 - Aanzuigfilter

Hallo iedereen weet iemand waar ik men aanzuigfilter vind want ik heb echt al veel gezocht maar ik vind het niet (foto volgt) want het gezoem is echt vreemd en niet goed denk ik ik heb al eens transmissieolie en hydroliekolie ververst en nu is het al een klein beetje beter. ps hoe kan ik zien of ik genoeg transmissieolie/achterbrugolie toevoeg want hier is geen peiler voor 😞

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

stevenb
Dat geluid maakt mijn inter ook ???? 624'ers zoemen pas echt hard, sommige trekkers hebben dat altijd ????
423-1246
Het aanzuigfilter zit in de hefdeksel, aan de linkerzijde waar de dikke leiding in gaat.
Dat kun je peilen bovenop de achterbrug, vlak achter de stoel
423-1246
Peilen kun je op de zelfde plek als waar je hem vult
Corne S
Achterbrug zit ergens bij het gaspedaal een dop. Trekker vlak zetten en net zoveel olie erbij doen, tot dat het eruit loopt.
Wimsumar
Beste 423-1246:
Quote @423-1246:
Het aanzuigfilter zit in de hefdeksel, aan de linkerzijde waar de dikke leiding in gaat.

alvorens het aanzuigfilter te demonteren de olie aftappen neem ik aan?
Corne S
@Wimsumar

Hoezo? Dat loopt er daar toch ook wel uit?:)
Wimsumar
Beste Corne S:
Quote @Corne S:
loopt er daar toch ook wel uit

Topicschrijver geeft aan de olie onlangs ververst te hebben. Wederom aftappen via de plek van aanzuigleiding/aanzuigfilter lijkt me niet handig (om de olie opnieuw te kunnen gebruiken tenminste).
IH fan 1997
Ja ik wil men (dure) olie niet verloren laten gaan natuurlijk maar kan ik dan nog steeds de filter reinigen zonder olie te verliezen
IH fan 1997
Als de handleiding klopt zou de aanzuigfilter aan het einde van de retourleiding zitten hier ben ik al eens aan het vijzen geweest maar ben er niet wijzer op geworden?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!