Vraag over dx 3.90 en agrotron

Wij hebben al een hele tijd dat als we de werklampen opzetten bij de 3.90 het lampje van de batterij aangaat. batterij en altornator al vervangen wat kan dit zijn? Want wou voorop ook nog een paar werklampen zetten.

in de trompetten van de agrotron zit daar apparte olie in of komt die via de achterbrug hierin? en waar kan ik deze bijvullen/aflaten?

mvg Tim

Deel dit topic

Reacties

deutz7006
Dat is bij bijna elke dx dat dat lampje gaat branden als er wat werklampen opstaan opzich geen probleem als je echt wild dat het uitgaat dan moet je overal nieuwe draden leggen en zwaardere alternator.

bij een agrotron zit er apparte olie in de trompetten deze is ls90 of utto mag ook en deze vul je bij waar dat opzij een inbusstop zit. er past een inbus van 10 in geloof ik
deutzke106
Oke heel erg bedankt dan weet ik genoeg 😉 mvg Tim
Jasperfendt
Led erop

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1