Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrostar 6.11 - POMP STUK IN VERSNELLINGSBAK, ?????

Beste , weten jullie hoe het komt da ik plots na mijn olieverversen geen oliedruk heb in mijn versnellingsbak ! na het breken van mijn rechtse achteras , werd de hydrauliek pan afgenomen , alles zit nu weer mooi in elkaar en samen ! maar nu geen spêtter oliedruk in de boite ! dus voorwielaandrijving kan je niet inschakelen en tevens heb je dan ook gn smering !MIJN VRAAG IS NU KAN DIE OLIEPOMP ZO MAAR PLOTS STUK ZIJN ?? volgens verdeler wel ! wij dus olie terug afgelaten overal gekeken nr filter en alles ,olie terug erin maar gn resultaat !

Deel dit topic

Reacties

wotan2
Het is mogelijk, Bij breuk in de versnellingsbak is het moeilijk om alle metaalsplinters te verwijderen; komt er iets in de pomp kan het afgelopen zijn.
Ik heb het zelfde meegemaakt ( wel ander merk traktor ) is balen maar het zal toch gerepareerd moeten worden.
Wimsumar
Beste Fiat666: Zou het een ingesloten luchtbel kunnen zijn waardoor de pomp het niet doet?
fendtinterfan
@Wimsumar pomp zit niet ver boven de olie als hij in de bak zit.t. even gedult hebben, misschien is het inderdaad een lucht bel. misschien kun je oliedruk aan de andere kant van de pomp zetten.

ook kun je heb even laten staan en later nog eens proberen.
Bakker S
Ik had het ook dat een nieuwe pomp het niet deed. De drukleiding van de Pomp gehaald en dan de trekker proberen te starten met de stopknop uit. Hij zoog de olie toen zomaar aan. Succes
Welgerap52
Draai de olie druk zender eruit laat dan de trekker draaien! Dan ontlucht deze makkelijker
fiat 666
Waar zit die ?
Wimsumar
Beste Fiat666:
Quote:
waar

Zoek een draadje. (De meeste oliedrukzenders hebben geen wifi 😉 )
Welgerap52
Ergens midden bovenop de bak dacht ik

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.11 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
17