Illustratie van:

John Deere 1630 - problemen met herinrichting

Hallo,

Ik heb een probleem met de herinrichting van mijn John Deere 1630, als er iets in de hef hangt en ik het laat zakken en later het op hef heft hij niet meer. Ook doet de aftakas het dan niet meer(ik kan hem met de hand tegen houden) En sinds vandaag zakt hij ook niet meer.

Alvast bedankt,
Koen

Deel dit topic

Reacties

john deere 7810
Heb je zoekfunctie al gebruikt? hier zijn veel topics over te vinden 😉
Loeideutz
NOOIT met je handen aan de aftakas komen. Als hij plotseling wel gaat draaien, gebeuren er hele gekke dingen.
koen_1630
Ik heb de zoek functie gebruikt en kon geen soortgelijke problemen met oplossing vinden.
joozt
Waarschijnlijk je lagedrukpomp in de achterbrug. Deze pomp voedt de hogedrukpomp die voor in de neus zit. Als deze pomp geen of weinig olie krijgt omdat de pomp in de achterbrug versleten is werkt de hefinrichting niet of nauwelijks. Dat lagedrukpompje in de achterbrug schakelt ook je aftakas in. Indien de druk van deze pomp te laag is zal je aftakas het niet doen.

Veel voorkomend probleem, heb er bij m'n eigen trekker ook last van alleen in mindere mate dan dat jij het hebt. Wil hem binnenkort een keer splitsen maar moet nog even de tijd en moed vinden om er aan te beginnen 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4