International 743 XL - hydro ventielen

Heb zins ik de inter heb alleen nog maar gebruik van de hydro ventielen gemaakt met een kiper . Nu vandaag voor het eerst mijn deutz farh hydro schudder gebruikt maar vind dat je de hydro hendel niet gelijkmatig kunt gebruiken . Als ik heel iets aan de hendel zit gaat het heel zacht. Maar als ik iets paar mm zeg maar de hendel vooruit doe gaat het ineens super hard . Kan ik dit ook rustiger laten gaan of moet je dan de ventielen bijdraaien.
jan-broekate

Reacties

goeiedag eem
Als dit zo gaat zoals je zegt zou je je ventiel beter moeten ondersteunen zodat je hem iets beter kunt regelen, of je moet er een klep met een regelventiel/klep tussen de slang plaatsen die je handmatig kunt regelen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 743 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!