Stroblazer fronthef

Ben opzoek naar een stroblazer voor in de fronthef en die hydrolisch bediend is. weet iemand als zoiets bestaat? mag ook een met aftakas zijn alleen weet nie als dat kan omdat de frontaftakas de andere kant op draait en 1000 toeren is.

en anders zat ik te denken aan een stroblazer met euroaansluiting en daar een adapterplaat tussen.

wil hem huren en gebruiken om naar normaal mee te gaan. als iemand nog volk weet met zon ding in de wijde omtrek van zwolle dan houd ik mij aanbevolen

ik hoor het graag

Deel dit topic

Reacties

Waarom moet hij eigelijks in de fronthef? steekt dan ver naar voren, en weinig zicht in de achterhef zwenkt hij ook aardig ver uit weet ik wij hebben nu een getrokken gaat ook best! staat vast wel wat bij een mechanisatie bedrijf en welk merk wil je? ik vind kuhn super!
jorn wijthmen
@johndeere6910forever omdat de veewagen achter de trekker moet
boegie
Moet je hopen dat dr geen stenen in het stro zitten...
Nee wat dat gaat hard! Haha af en toe gebeurt dat wel! ! Oke vandaar maar zou er net als bij een mixer geen kastje op kunen dat hij voorop de aftakas wel andersom draaid?
jorn wijthmen
@johndeere6910forever zat ik zelf ook aan te denken maar dan moet er wel genoeg ruimte zijn om zon ding kwijt te kunnen
Ik heb nog wel een hooi kanon.
Elektromotor er af en aftakas er op . Lekker woest.
Ook handig voor de spinnenwebben in een stal
Deutz62064cil
????
jd4050
Als je de steentjes in stro door zo'n hakselaar hoort klappen dan zou ik het niet doen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3